Nejnovější recenze

Nekupovat!!!

Upe na kokot mobil,kupil som dva a teraz je pojdem chalanovi ojebat o hlavu lebo su upe srot,sms chodia raz za dva dny,dakdy aj neskoro,volat sa da malokedy lebo stale vypina,atd.proste mam nervi.

Kamo

16.01.2017 21:32:24


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Nekupovat!!!

Upe na kokot mobil,kupil som dva a teraz je pojdem chalanovi ojebat o hlavu lebo su upe srot,sms chodia raz za dva dny,dakdy aj neskoro,volat sa da malokedy lebo stale vypina,atd.proste mam nervi.

Kamo

16.01.2017 21:31:41


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

šrot

Mimořádně špatný produkt. špatně funguje s HDMI . těžko se nastavuje obraz . projektor navíc za několik dnů umřel

Výhody:

Slibuje hodně dobré parametry. r

Nevýhody:

Než umřel po 10 hodinách provozu fungoval špatně. Nedoporučuji

zdeněk

12.01.2017 13:38:41


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

zajímavá z venku, praktická zevnitř

Skříň má moc zajímavý design a k tomu je hodně praktická.

Výhody:

Pěkný ojedinělý vzhled
Praktické rozložení instalačních slotů
Kvalitní zpracování
Tunel, v kterém se instaluje zdroj takže ho není vidět přes okýnko
Podsvícení
Prachový filtr z magnetických uchycením

Nevýhody:

Chybí regulátor otáček ventilátorů
Náročnější instalace zdroje

Karel

08.01.2017 23:47:06


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Moderní

Elegantní skříň s jednoduchým tvarem, která se nechá líbit. Díky objemnému vnitřku si ji můžete libovolně naskládat a pojme i výkonnější hardware.

Výhody:

Moderní vzhled
Objemný vnitřek
Snadná instalace komponentů
PMW Hub pro 7 ventilátorů
2 USB 3.0 porty v přední horní části

Nevýhody:

Nemá žádnou 5,25" pozici

Mikuláš

08.01.2017 19:55:40


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Solidní plecháč

Solidní plecháč v nádherným designu. Dva prachové filtry dostatečně chrání vnitřek před prachem. Vnitřní prostor je vystačující i pro výkonnější sestavy a v zadním panelu se nachází otvory pro vodní chlazení.

Výhody:

Solidní plech
Pevná konstrukce
Vynikající cirkulace vzduchu
8 pozic pro pevné disky
Pojme i hodně dlouhou grafiku 406mm
Vhodná pro vodní chlazení

Aleš

08.01.2017 00:25:34


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Jednoduchá a praktická

Jednoduchá, kvalitní, praktická. Trochu hlučnější než bych čekal

Výhody:

Praktické uspořádaní instalačních slotů
Vedení kabelů
Vhodná pro vodní chlazení
Pojme grafickou kartu o délce 406mm
4 USB porty a 2 audio vstupy v horní části

Nevýhody:

Chybí možnost přímého nastavení otáček ventilátorů

Bedřich

07.01.2017 17:26:00


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

DPD- nesolidní jednání řidiče v Pardubicích i celé firmy


Nesolidní jednání dopravce v Pardubicích, který se obohatil o 1000 kč tím, že mně vrátil méně peněz. Moje chyba byla, že jsem si ihned vrácené peníze nezkontrolovala. Bohužel jsem neměla žádný kontakt na řidiče a když jsem ihned volala na infolinku DPD, stále zněl pouze záznam z automatu. Zkoušela jsem to několikrát, ale marně. Tak jsem napsala vzkaz na DPD, ale také marně. Dodnes mně nikdo nenapsal ani se neozval. Daniela , Pardubice

Daniela

04.01.2017 17:35:01


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

GTX 980 TI se nevyplatí

Tato karta je o 7000 dražší než gtx 1070 8 gb X

Výhody:

v dnešní době pořád výkonná karta

Nevýhody:

Je o 3 % pomalejší než gtx 1070, která je i o 7000 kč levnější.

Martin

03.01.2017 18:16:57


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

DPD nespolehlivá firma

dne 20.12.2016 převzali zásilku a dnes 22.12.2016 nám po celodenním čekaní napsali zásilku se nám nepodařilo doručit.
Adresa uvedená na zásilce není správná, Lžou. Ale den předem nám zase napsali Zásilku se nám nepodařilo doručit a vrátili jsme ji zpět na depo.
Kurýr nezastihl příjemce zásilky a zanechal mu upozornění,tak potom nevím kde ten kurýr zanechal to upozornění.Nikdo nevolal ani nenapsal. Manažera Ostravského depa-1384 Martina Morice to nezajímá.

Nevýhody:

DPD nespolehliví v termínu dodání.Neochota, žádná omluva za nedoručený balík. Nedoporučuji

Lumír

22.12.2016 21:34:33


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

DPD nikdy nebrat

dne 14.12.2016 přepvzali zásilku a dnes 22.12.2016 ji stále ještě nedoručili .V sledování píšou jen -nepřevzal ,změnil termín dodávky ,nezastižen, ale že balíček cestuje kolem Prahy,Plzně a Hradce a měl být v Ostravě to jim není nijak divné!!!!!!!!!!!!!!

Nevýhody:

Falšujou údajné příkazy zákazníka.Infolinka nikdy nic nevyřídí a klidně Vám lžou a hlavně že si to nahrávají.

David Hajer

22.12.2016 05:36:50


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (2)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Cena

Cena jde bohuzel citelne smerem vzhuru, za tuhle castku to jiz neni prilis vyhodna koupe

Výhody:

Gtx 1050,nizka spotreba, vulcan

Nevýhody:

Cena

Karel

21.12.2016 14:56:47


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Na dálkové ovládání PC dobrá

Splní potřebu dálkové ovládat PC, třeba u TV. Ale plnohodnotná nebo snad pohodlná klávesnice to není.

Výhody:

vše v jednom, touchpad místo myši
šlape i na W10
rychle přepnutí na numerickou klávesnici

Nevýhody:

na W10 bez ovladačů nejdou všechna tlačítka pro ovládání
nestandardní rozložení kláves end, home apod.
při položení na kolenou, lze úplně přerušit spojení s adaptérem

Nepodepsaný uživatel

15.12.2016 17:22:40


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Levné PC na internet

Malé PC za monitor nebo k TV, sice pomalejší ale na dnešní potřeby internetu stačí.

Výhody:

levné
tiché, pasivní, bez ventilátoru
LAN pro kabelové připojení internetu
plnohodnotný Windows

Nepodepsaný uživatel

15.12.2016 17:12:45


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Na fulhd hraní

Pohodová grafika na hraní asi čehokoli ve full HD. Jen škoda že ceny komponent teď obecně rostou, cena o 10% níže ji slušela více.

Výhody:

zvládne i moderní hry, 4GB paměti
tichá, sice ventilátor běží stále ale žádný výrazný hluk nedělá
malá, krátká jen 15cm

Nevýhody:

nedá se regulovat ventilátor

Nepodepsaný uživatel

15.12.2016 17:04:09


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

nespolehlivost

již více než 2 týdny čekám na doručení balíčku, který jsem byla nucena již 2x objednávat u dodavatele... od firmy DPD jsem v obou případech obdržela info sms, že přijali můj balíček k doručení a že o čase mně budou informovat... nic se nedělo, takjže jsem 2x zjistila, že můj balíček byl odmítnut a poslán zpět.... co jsem se ovšem nedozvěděla, kdo můj balíček odmítl...mně nikdo z přepravní společnosti neinformoval a bez mého vědomí a jákékoliv snahy mi ho doručit, odeslali balíček zpět... Myslela jsem, že žijeme v době, kdy je nutné se o své místo na trhu prosadit svými spolehlivými a 100%ními službami... evidentně ne...

Výhody:

pokud chcete ušetřit za objednané zboží, tak si hoobjednejte u DPD... oni Vámho nedoručí, takže ušetříte... PS: nesmíte platit předem... :-)

Nevýhody:

pokud o objednané zboží opravdu stojíte, tak ho rozhodně neobjenávejte přes DPD.... páč Vám ho nedoručí....

Jitka Hrubá

13.12.2016 23:49:16


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Nespolehlivá firma

objednala jsem si balíček,který mi měla doručit firma DPD. Jednou jsem nebyla k zastižení, proto jsem se snažila, přes DPD kurýr změnit adresu doručení, i přes to mi nebyl balíček doručen. Přišla mi další zpráva,že jsem nebyla zastižena a další termín dodání. To měnili asi tři dny aniž by mi byl balíček doručen, zjistila jsem si kontak přímo na řidiče(milý a ochotný pán)a ten mě ujištoval, že baliček nemá v autě.Volala jsem, přes info linku (zdlouhavé) a tam mě paní ujistila,že balík nechají naložit. Opět balík nebyl doručen, opětovné volání na info linku. Kde mi bylo slíbeno doručení (balík poslali zpět odesilateli. Vyžadala jsem si přes odesilatele opětovné doručení. Firma DPD balík doručila ale úplně na jinou adresu než měla, nebýt ochotného pána, tak ani nevím kam se balík poděl. Takže firma DPD jeden velký bordel.

Výhody:

Jedině ochotný a příjemný řidič

Nevýhody:

Neochota, žádna omluva za nedoručený balík. Hnus

Dokoupilová

09.12.2016 18:46:04


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

NESPOLEHLIVÁ fIRMA

DVA DNY DRŽÍ ZBOŽÍ KTERÉ MNĚLO BÝT DORUČENO. POŠTA BY BYLA RYCHLEJŠÍ. nedoporučuji. Kontak na depa nedají kde by si alespoň člověk zásilku přebral osobně.

Nevýhody:

Nespolehliví v termínu dodání

Nepodepsaný uživatel

09.12.2016 09:48:28


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Slabý zvuk

Všechny skladby, které jsem používal na původním telefonu jsem musel o cca 30% zesílit.

Výhody:

Dobrý !

Nevýhody:

Slabý zvuk
Velice složitě se zasazuje SD karta do držáku.
Foťák hodně dopočítává obraz - fotky z klas.foťáku jseu mnohem lepší.

Slatored

05.12.2016 11:15:18


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Mobil

Objednal jsem si u vás přesně tento"bílý" telefon, jelikož jinde nebyl a i přesto, že je to v objednávce i v dodacím listu uvedené, došel mi mobil barvy "silver" - nechápu.

Vladan Wollný

28.11.2016 20:12:20


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Není to 7v1

Jdou pouze SD/SDHC/SDXC, microSD/SDHC - chybný popisek ...

Petr N

28.11.2016 16:27:07


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

slušný velký monitor s velkým Ale...

Na tento monitor jsem se dost těšil, nabízí velkou plochu, byť s poměrně nízkým fHD rozlišením. Obsahuje všechny hlavní vstupy - DP, HDMI i DVI.
Byl dobře zabalen ale v balení pouze kabel DVI. Výrobce zřejmě dobře věděl proč dát tento kabel na obstarožní rozhraní. Všechno bylo fajn dokud jsem nezkusil zapojit monitor přes DP - ovladač grafiky obraz brutálně přepálil a v ovládání monitoru "štelování" ničemu nepomohlo. To samé s HDMI kabelem. Dokud nebyl aktivní NV ovladač tak byl jas v normálu, po jeho zavedení opět brutální přesvětlení. Tudíž zřejmě nějaká nekompatibilita mezi grafikou (gtx 1060 6GB) a monitorem. Takže musím mít zapojené staré DVI, což dost zamrzí když monitor nabízí plnou konektivitu...

Výhody:

- velká plocha
- je skutečně matný, matné jsou i okraje.
- podstavec není jako na fotce kulatý ale čtvercový, mírně prohnutý takže
je stabilní.
- led dioda není agresivní jako u čínských produktů

Nevýhody:

- blbé dotykové ovládání, desing tak pro ženské prsty
- na některých grafikách zřejmě problém s kompatibilitou

Mirra

27.11.2016 11:32:16


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Ideální na práci

Protože můj dosavadní počítač je Fujitsu, je i nový počítač Fujitsu.

Výhody:

poměr výkon/cena
tichý
rychlý
velký SSD disk
vylepšený touchpad

Nevýhody:

zatím nic

Pavel Nídl

25.11.2016 17:27:08


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

dpd nebrat

Nekomunikuji po tel. Tzkv kuryr neni dostupny,pisou nesmyslny zpravy,zbozi v nedohlednu. Musel jsem zrusit obj. a objednat jinde a hlavne u PPL,tam se aspon s nekym domluvim. DPD NEBRAT

Výhody:

Co ???

Nevýhody:

O tom nevite ?

richard

24.11.2016 22:07:14


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Spokojenost

S produktem jsem spokojen, dostal jsem přesně to, co jsem chtěl.

Výhody:

Dobré podsvětlení displeje
Slušná výdrž baterie
2GB RAM
Tlačítka na klávesnici nejsou natěstnaná na sobě.
Příjemný design

Nevýhody:

Horší reproduktory
Citlivější touchpad

Karel Čeleda

17.11.2016 20:07:04


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Cena

Konecne Gtx 1050 za slusnou cenu, uvidime jak si povedou dalsi modely z rady Gtx 1050 a 1050 ti

Výhody:

Pascal, nizka spotreba, podpora DirectX 12,Vulcan




Nevýhody:

Zatim vyssi ceny u ostatnich znacek

Ivan

16.11.2016 19:13:24


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Schvaluji - nejhorší kurýr DPD stecký kraj

Omlouvám se za datum : 14.11.15 správné datum 14.11.2016

Výhody:

ŽÁDNÉ!!!!!!!!!

Nevýhody:

SAMÉ NEVÝHODY!!!!!!!!!!

Alice

14.11.2016 12:05:46


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Schvaluji - nejhorší kurýr DPD stecký kraj

Nejhorší kurýr v Ústeckém kraji - od 8.11.16 čekáme na balíček, dnes je 14.11.15 a nic. Neustále se omlouvají - Balíček jsme uložili v našem depu.
Vznikla chyba při třídění balíčků. Zaplatili jsme 300Kč poštovné - ty by měli vracet a ještě něco přidat......Pokud možno u této společnosti již nikdy více!!!!!!!!

Výhody:

ŽÁDNÉ!!!!!!!!!

Nevýhody:

SAMÉ NEVÝHODY!!!!!!!!!!

Alice

14.11.2016 12:03:33


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

LG M1943D

Velmi dobrý poměr cena-kvalita.

Výhody:

Velmi dobré ovládání,slušný obraz,Hdmi,
televize i monitor.

Nevýhody:

Po namontování stojanu má sklon asi 10 stupňů dopředu.Na psacím stole musíte stojan podložit.Mám ho na Pc.

Vladimír

03.11.2016 20:19:13


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Sportovní hodinky

O třetinu levnější než kdekoliv jinde! A dodáno do druhého dne od objednání! Takže za mě super obchod!

VaclavS

01.11.2016 20:23:24


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

KVALITA

Dobrý den,stále zde čtu jak si lidi stěžují na DPD ale dlouho si přez ně necháváme posílat zásilky a nikdy žádný problém,spíše naopak pokud jsem nebyl doma tak mi to přivezli jinam vždy jde o komunikaci,a nechovat se arogantně!!

Josef

30.10.2016 11:57:42


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (2)
Špatná recenze Špatná recenze (2)

Aligator rx 500

Odolnost výborná - pád do vody s odrazem přes palubu do 2 m hloubky kde zůstal než jsem ho našel asi půl hodiny přestál bez ůhony a ihned se dalo bez osušení volat!
Hmotnost odpovídá pancéřování
Manual velmi nedostatečný
Software pruměr, ale ne vždy spolupracuje s daným OS a hardwarem (např. kalkulačka trigonometrie nedá se přepnout z režimu rad do grad takže tg 45 není 1 ale 1.6 a pod.)
Fotoaparat Ok ale fotky poslane mms velmi špatná kvalita - foceno nejvyšší kvalitou ale po redukci pro mms a odeslání vše špatně, při odeslání po netu ok.
Čeština systemu není přeložená ve všech případech.
Citlivost v porovnání s obdobným smartf. (Stejný chipset) je menší - možná daň za pancéřování.

Výhody:

Pokud dáte přednost odolnosti tak to není za tu cenu špatná volba - mohl by však být podstatně lepší kdyby cz importér zapracoval na některých nedostatcích.

Nevýhody:

Mohla by být větší kapacita baterie vzhledem k použití v outdooru.

Říha

22.10.2016 03:00:47


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

zapomenutý krasavec

tento monitor jsem našekl díky zahraničním (UK) recenzím, zde se bud na monitory zapomíná, nebo HP (blbci v české pobočce) nepropagují co mají.

Výhody:

perfektní barvy, velikost, rozlišení, cena zpracování, design,
displayport

Nevýhody:

repro by mohlo být hlasitější, ale hraje čistě (verze beatsaudio)
není v bílé jako 4K verze
adaptér není v těle monitoru

Adam Koutny

21.10.2016 11:24:33


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Nepracuje bluetooth

Zboží nelze spárovat s žádným zařízením (PC, tablet, mac a ani telefon). Při spárování mi sytém píše špatný kód. Firma mi do dnešního dne po cca 10 dnech nebyla schopna reagovat na můj email. Při napojení modulu přes kabel se občas aktivuje gps, ale spíš mi PC začne psát, že nelze detekovat gps.
Nedoporučuji tento modul a ani firmu, pro špatnou komunikaci.

Výhody:

nevím

Nevýhody:

nelze spárovat s jiným zařízením

Milan

15.10.2016 21:27:31


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

tiskárna se skenerem MP 140

Vlastním tiskárnu se skenerem MP 140. Byla funkční pro Widows 8.1 Využil jsem nabídku přechodu na Windows 10. Tiskárnu nyní však mohu užít pouze k tisku. Skener neumí převzít obraz do paměti, abych dokument mohl uložit do mého notebooku Lenovo (64). Prosí o radu J. Č.

Jiří Černý

15.10.2016 12:32:42


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

DPD-Ústecký kraj-NEBRAT !!!

S DPD v Ústeckém kraji mám už třetí nepříjemnou zkušenost, své opomenutí, nebo chybu hodí na vás a ještě přitom lžou!!!
Email s doručením zásilky 12.10.2016 a že v ranních hodinách rozvozce upřesní hodinu doruční. Z mé strany přeorganizování věcí z 12.10. na 13.10. v práci volno a 12.10.2016 okolo 14:00h. Nový email, že zásilka je na depu a bude rozvážena 13.10.2016
Po hodinovém volání přes automat, místo omluvy, mě bylo sděleno, že jsem si změnil termín doručení a tím pádem, že mě zásilku doručí druhý den, (Totální lež! Žádný email ani telefonát z mé strany nebyl uskutečněn !)
Navíc jiný termín doručení mě samozřejmě zbytečně a značně omezuje.
Odvolání žádné, poštovné 156,-Kč, den dovolené zbytečně a reklamovat to můžete pouze u společnosti, kde jste si zboží objednali.
Než si vyberete přepravní společnost, tak si opravdu přečtěte všechny recenze.
Tímto se nechci dotknout poctivých lidí u spol. DPD ale když mě někdo lže a dělá ze mne blbce, tak to dlouho vstřebávám, proto tato recenze.
Kdo praktikuje v DPD-Chlumec, tyto lži, tak by měl dostat padáka, protože dělá špatnou vizitku celé společnosti a mnoho jejich poctivým zaměstnancům

Oliva

12.10.2016 19:07:14


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

herní myš za slušnou cenu

herní myš za slušnou cenu, sice má mouchy v software, ale velmi příjemně sedne do ruky, takže si ji nechám... a doporučuji :=))

Výhody:

- pro střední a menší ruce (délka 110 mm) - moc jich na trhu není
- velmi pohodlné držení (pogumovaný povrch)
- možnost měnit hmotnost závažím
- netradiční design
- cena !!!

Nevýhody:

- absence jakékoliv podpory na webových stránkách výrobce
- driver je dodáván na cd, není kde ho stáhnout...
- ovládací software nefunguje korektně (win 10 64bit), zvolená nastavení žádný nemají dopad viz. např. pooling rate stále 500Hz i když se nastaví v software 1000Hz, tak je stále 500Hz. To samé platí i pro podsvícení....

V.L.

11.10.2016 18:36:06


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Adaptér

Dobrý den, měl bych dotaz, už před dávnou dobou se mi zničilo usb a adaptér k tomu a nevím jaky jiný použít popřípadě kde sehnat. Děkuji.

Tomáš

07.10.2016 21:07:26


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (1)

hruza a des

druha zasilka pres dpd a zase spatne uz nikdy

Výhody:

zadne

Nevýhody:

souhlasim se zrusenim

mira

06.10.2016 15:56:43


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Nejhorší dopravní společnost

Nejdražší poštovné s porovnáním s ostatními přepravními společnostmi! Při doručování se nikdo neozve,jak jsem zvyklá od ostatních přepravních společností! Vždy mi bývá zásilka od převzetí doručena druhý den,samozřejmě u jiných společností u této společnosti převzali zásilku ve středu a mě byla doručena až v pondělí!! Má první zkušenost s touto společností a velice doufám,že poslední! Chtěla jsem si do společnosti zavolat,ale bohužel se mi nezadařilo hovořit s jakoukoliv osobou,vše je nahrané a hovoří se mnou pouze záznamník s kterým problém nevyřeším. Při zadání čísla zásilky na jejich záznamníku,které jsem opsala ze sledování zásilek,číslo neevidují!Nedoporučuji!!!

Výhody:

Možná můžu být ráda,že nakonec mám zboží doma!

Nevýhody:

Všechno,nejhorší přepravní společnost!

Eva

05.10.2016 13:00:34


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

kamera FDR-AXP33

Tento přístroj je skvělý až na jeden nedostatek. Má pouze jeden reproduktor a také slabší zvuk nežli na příklad kamera HDR-CX570E která má dva a lepší zvuk Je to nedostatek protože při promítání z projektoru je zvuk potřeba aby byl silnější jako u jmenované kamery.

Karel Mrzílek

04.10.2016 20:16:36


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Unikátní design

Dobrá, ale škoda, že ne bezchybní

Výhody:

Unikátní design
Průhledná bočnice
Dostatečně velké průduchy
Dostatek místa ve vnitřním prostoru
Snadná instalace hardwaru
HUB rozbočovač pro 8 ventilátorů

Nevýhody:

Po instalaci delší grafické karty se počet pozic na disky sníží na 5

Lukáš

03.10.2016 00:21:11


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Solidní

Solidní skříň v moderním provedení. Kovový přední panel asi nikde jinde nenajdete. Lesklý povrch je těžší udržet v čistotě.

Výhody:

Solidní zpracování
Moderní vzhled
Kovový přední panel
Prachový filtr
Pojme i hodně dlouhou grafiku 364mm
Vyšší nohy zlepšují cirkulaci vzduchu

Nevýhody:

Lesklá povrchová úprava

Samuel

02.10.2016 22:47:22


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Designérská ale také kvalitní

Praktická skříň v designérském provedení, která mně překvapila svou variabilitou a snadnou instalací komponentů.

Výhody:

Designérské provedení
LED podsvícení
Snadná instalace komponentů
Praktické uspořádaní instalačních slotů
Bočnice jsou oblepené nějakým materiálem tlumícím hluk
4 ventilátory v základním vybavení
7 pozic pro rozšiřující karty

Nevýhody:

Chybí pozice pro 5,25“ mechaniku

Erik

02.10.2016 20:16:42


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Spokojen

Zboží je v pořádku a funguje jak má.

Rostislav

29.09.2016 17:47:26


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Kód Sencor

Dobrý den, nemohu najít kód pro značku Sencor existuje prosim nejaky?
Děkuji
Zbyněk

Zbynek

24.09.2016 17:36:57


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Spokojenost

Koupila jsem 2 kusy i pro sestru a oba fungují, jak mají, takže spokojenost.

Výhody:

cena

Nevýhody:

nic

MartinaG

22.09.2016 13:27:55


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Kvalitná

Vysoce kvalitní klávesnice pro dlouholeté použití. Klávesy fungují přesně a bez zadrhávání.

Výhody:

Kvalitní materiály
Precizní a plynulý chod kláves
Multimediální tlačítka
Dobré rozložení kláves

Nevýhody:

Těžší je jí udržet v čistotě

Vratislav

22.09.2016 00:28:02


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

není moc hezká

mě se teda moc nelíbí, čímž ale neznavažuju její technické vlastnosti. škoda jen, že designově se opravdu nepovedla

Výhody:

rozhodně všechny vlastnosti, co má

Nevýhody:

vzhled

Aleš

21.09.2016 08:48:49


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Spolehlivá

Spolehlivá klávesnice za rozumnou cenu. Těžko se čistí špína pod klávesami.

Výhody:

Odolná proti polití
České popisky
Tvarované kloboučky
Nízká hlučnost
Rychlá odezva při psaní

Nevýhody:

Těžko se čistí

Milan

18.09.2016 15:09:56


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)


Pavla Silovská
Obchodní informace

377 993 144

Ing. Michal Trnka
Technická konzultace

377 993 133

info@lan-shop.cz


Dnes přinášíme


47161 zboží od 401 výrobců ve 183 kategoriích. Z toho 30647 druhů zboží skladem*


Proč nakoupit


Proč nakoupit na LAN-SHOP.cz







WebGuard Secured

Nabízíme splátkový prodej, slevy, akce, dodávky po celé ČR
(Osobní odběr Zásilkovna: Beroun, Brno, České Budějovice, Frýdek-Místek, Havířov, Holešov, Hradec Králové, Jihlava, Karlovy Vary, Kladno, Kolín, Kroměříž, Kutná Hora, Liberec, Mladá Boleslav, Most, Náchod, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Písek, Plzeň, Praha, Rakovník, Rudná, Rýmařov, Teplice, Trutnov, Třebíč, Třinec, Uherské Hradiště, Uherský Brod, Ústí nad Labem, Vyškov, Zlín, Znojmo, Žatec, ...).

© LAN-SHOP Počítače od A-Z, Internetový obchod, Plzeň