Nejnovější recenze

NESPOLEHLIVÁ fIRMA

DVA DNY DRŽÍ ZBOŽÍ KTERÉ MNĚLO BÝT DORUČENO. POŠTA BY BYLA RYCHLEJŠÍ. nedoporučuji. Kontak na depa nedají kde by si alespoň člověk zásilku přebral osobně.

Nevýhody:

Nespolehliví v termínu dodání

Nepodepsaný uživatel

09.12.2016 09:48:28


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Slabý zvuk

Všechny skladby, které jsem používal na původním telefonu jsem musel o cca 30% zesílit.

Výhody:

Dobrý !

Nevýhody:

Slabý zvuk
Velice složitě se zasazuje SD karta do držáku.
Foťák hodně dopočítává obraz - fotky z klas.foťáku jseu mnohem lepší.

Slatored

05.12.2016 11:15:18


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Mobil

Objednal jsem si u vás přesně tento"bílý" telefon, jelikož jinde nebyl a i přesto, že je to v objednávce i v dodacím listu uvedené, došel mi mobil barvy "silver" - nechápu.

Vladan Wollný

28.11.2016 20:12:20


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Není to 7v1

Jdou pouze SD/SDHC/SDXC, microSD/SDHC - chybný popisek ...

Petr N

28.11.2016 16:27:07


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

slušný velký monitor s velkým Ale...

Na tento monitor jsem se dost těšil, nabízí velkou plochu, byť s poměrně nízkým fHD rozlišením. Obsahuje všechny hlavní vstupy - DP, HDMI i DVI.
Byl dobře zabalen ale v balení pouze kabel DVI. Výrobce zřejmě dobře věděl proč dát tento kabel na obstarožní rozhraní. Všechno bylo fajn dokud jsem nezkusil zapojit monitor přes DP - ovladač grafiky obraz brutálně přepálil a v ovládání monitoru "štelování" ničemu nepomohlo. To samé s HDMI kabelem. Dokud nebyl aktivní NV ovladač tak byl jas v normálu, po jeho zavedení opět brutální přesvětlení. Tudíž zřejmě nějaká nekompatibilita mezi grafikou (gtx 1060 6GB) a monitorem. Takže musím mít zapojené staré DVI, což dost zamrzí když monitor nabízí plnou konektivitu...

Výhody:

- velká plocha
- je skutečně matný, matné jsou i okraje.
- podstavec není jako na fotce kulatý ale čtvercový, mírně prohnutý takže
je stabilní.
- led dioda není agresivní jako u čínských produktů

Nevýhody:

- blbé dotykové ovládání, desing tak pro ženské prsty
- na některých grafikách zřejmě problém s kompatibilitou

Mirra

27.11.2016 11:32:16


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Ideální na práci

Protože můj dosavadní počítač je Fujitsu, je i nový počítač Fujitsu.

Výhody:

poměr výkon/cena
tichý
rychlý
velký SSD disk
vylepšený touchpad

Nevýhody:

zatím nic

Pavel Nídl

25.11.2016 17:27:08


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

dpd nebrat

Nekomunikuji po tel. Tzkv kuryr neni dostupny,pisou nesmyslny zpravy,zbozi v nedohlednu. Musel jsem zrusit obj. a objednat jinde a hlavne u PPL,tam se aspon s nekym domluvim. DPD NEBRAT

Výhody:

Co ???

Nevýhody:

O tom nevite ?

richard

24.11.2016 22:07:14


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Spokojenost

S produktem jsem spokojen, dostal jsem přesně to, co jsem chtěl.

Výhody:

Dobré podsvětlení displeje
Slušná výdrž baterie
2GB RAM
Tlačítka na klávesnici nejsou natěstnaná na sobě.
Příjemný design

Nevýhody:

Horší reproduktory
Citlivější touchpad

Karel Čeleda

17.11.2016 20:07:04


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Cena

Konecne Gtx 1050 za slusnou cenu, uvidime jak si povedou dalsi modely z rady Gtx 1050 a 1050 ti

Výhody:

Pascal, nizka spotreba, podpora DirectX 12,Vulcan




Nevýhody:

Zatim vyssi ceny u ostatnich znacek

Ivan

16.11.2016 19:13:24


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Schvaluji - nejhorší kurýr DPD stecký kraj

Omlouvám se za datum : 14.11.15 správné datum 14.11.2016

Výhody:

ŽÁDNÉ!!!!!!!!!

Nevýhody:

SAMÉ NEVÝHODY!!!!!!!!!!

Alice

14.11.2016 12:05:46


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Schvaluji - nejhorší kurýr DPD stecký kraj

Nejhorší kurýr v Ústeckém kraji - od 8.11.16 čekáme na balíček, dnes je 14.11.15 a nic. Neustále se omlouvají - Balíček jsme uložili v našem depu.
Vznikla chyba při třídění balíčků. Zaplatili jsme 300Kč poštovné - ty by měli vracet a ještě něco přidat......Pokud možno u této společnosti již nikdy více!!!!!!!!

Výhody:

ŽÁDNÉ!!!!!!!!!

Nevýhody:

SAMÉ NEVÝHODY!!!!!!!!!!

Alice

14.11.2016 12:03:33


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

LG M1943D

Velmi dobrý poměr cena-kvalita.

Výhody:

Velmi dobré ovládání,slušný obraz,Hdmi,
televize i monitor.

Nevýhody:

Po namontování stojanu má sklon asi 10 stupňů dopředu.Na psacím stole musíte stojan podložit.Mám ho na Pc.

Vladimír

03.11.2016 20:19:13


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Sportovní hodinky

O třetinu levnější než kdekoliv jinde! A dodáno do druhého dne od objednání! Takže za mě super obchod!

VaclavS

01.11.2016 20:23:24


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

KVALITA

Dobrý den,stále zde čtu jak si lidi stěžují na DPD ale dlouho si přez ně necháváme posílat zásilky a nikdy žádný problém,spíše naopak pokud jsem nebyl doma tak mi to přivezli jinam vždy jde o komunikaci,a nechovat se arogantně!!

Josef

30.10.2016 11:57:42


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (2)
Špatná recenze Špatná recenze (2)

Aligator rx 500

Odolnost výborná - pád do vody s odrazem přes palubu do 2 m hloubky kde zůstal než jsem ho našel asi půl hodiny přestál bez ůhony a ihned se dalo bez osušení volat!
Hmotnost odpovídá pancéřování
Manual velmi nedostatečný
Software pruměr, ale ne vždy spolupracuje s daným OS a hardwarem (např. kalkulačka trigonometrie nedá se přepnout z režimu rad do grad takže tg 45 není 1 ale 1.6 a pod.)
Fotoaparat Ok ale fotky poslane mms velmi špatná kvalita - foceno nejvyšší kvalitou ale po redukci pro mms a odeslání vše špatně, při odeslání po netu ok.
Čeština systemu není přeložená ve všech případech.
Citlivost v porovnání s obdobným smartf. (Stejný chipset) je menší - možná daň za pancéřování.

Výhody:

Pokud dáte přednost odolnosti tak to není za tu cenu špatná volba - mohl by však být podstatně lepší kdyby cz importér zapracoval na některých nedostatcích.

Nevýhody:

Mohla by být větší kapacita baterie vzhledem k použití v outdooru.

Říha

22.10.2016 03:00:47


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

zapomenutý krasavec

tento monitor jsem našekl díky zahraničním (UK) recenzím, zde se bud na monitory zapomíná, nebo HP (blbci v české pobočce) nepropagují co mají.

Výhody:

perfektní barvy, velikost, rozlišení, cena zpracování, design,
displayport

Nevýhody:

repro by mohlo být hlasitější, ale hraje čistě (verze beatsaudio)
není v bílé jako 4K verze
adaptér není v těle monitoru

Adam Koutny

21.10.2016 11:24:33


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Nepracuje bluetooth

Zboží nelze spárovat s žádným zařízením (PC, tablet, mac a ani telefon). Při spárování mi sytém píše špatný kód. Firma mi do dnešního dne po cca 10 dnech nebyla schopna reagovat na můj email. Při napojení modulu přes kabel se občas aktivuje gps, ale spíš mi PC začne psát, že nelze detekovat gps.
Nedoporučuji tento modul a ani firmu, pro špatnou komunikaci.

Výhody:

nevím

Nevýhody:

nelze spárovat s jiným zařízením

Milan

15.10.2016 21:27:31


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

tiskárna se skenerem MP 140

Vlastním tiskárnu se skenerem MP 140. Byla funkční pro Widows 8.1 Využil jsem nabídku přechodu na Windows 10. Tiskárnu nyní však mohu užít pouze k tisku. Skener neumí převzít obraz do paměti, abych dokument mohl uložit do mého notebooku Lenovo (64). Prosí o radu J. Č.

Jiří Černý

15.10.2016 12:32:42


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

DPD-Ústecký kraj-NEBRAT !!!

S DPD v Ústeckém kraji mám už třetí nepříjemnou zkušenost, své opomenutí, nebo chybu hodí na vás a ještě přitom lžou!!!
Email s doručením zásilky 12.10.2016 a že v ranních hodinách rozvozce upřesní hodinu doruční. Z mé strany přeorganizování věcí z 12.10. na 13.10. v práci volno a 12.10.2016 okolo 14:00h. Nový email, že zásilka je na depu a bude rozvážena 13.10.2016
Po hodinovém volání přes automat, místo omluvy, mě bylo sděleno, že jsem si změnil termín doručení a tím pádem, že mě zásilku doručí druhý den, (Totální lež! Žádný email ani telefonát z mé strany nebyl uskutečněn !)
Navíc jiný termín doručení mě samozřejmě zbytečně a značně omezuje.
Odvolání žádné, poštovné 156,-Kč, den dovolené zbytečně a reklamovat to můžete pouze u společnosti, kde jste si zboží objednali.
Než si vyberete přepravní společnost, tak si opravdu přečtěte všechny recenze.
Tímto se nechci dotknout poctivých lidí u spol. DPD ale když mě někdo lže a dělá ze mne blbce, tak to dlouho vstřebávám, proto tato recenze.
Kdo praktikuje v DPD-Chlumec, tyto lži, tak by měl dostat padáka, protože dělá špatnou vizitku celé společnosti a mnoho jejich poctivým zaměstnancům

Oliva

12.10.2016 19:07:14


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

herní myš za slušnou cenu

herní myš za slušnou cenu, sice má mouchy v software, ale velmi příjemně sedne do ruky, takže si ji nechám... a doporučuji :=))

Výhody:

- pro střední a menší ruce (délka 110 mm) - moc jich na trhu není
- velmi pohodlné držení (pogumovaný povrch)
- možnost měnit hmotnost závažím
- netradiční design
- cena !!!

Nevýhody:

- absence jakékoliv podpory na webových stránkách výrobce
- driver je dodáván na cd, není kde ho stáhnout...
- ovládací software nefunguje korektně (win 10 64bit), zvolená nastavení žádný nemají dopad viz. např. pooling rate stále 500Hz i když se nastaví v software 1000Hz, tak je stále 500Hz. To samé platí i pro podsvícení....

V.L.

11.10.2016 18:36:06


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Adaptér

Dobrý den, měl bych dotaz, už před dávnou dobou se mi zničilo usb a adaptér k tomu a nevím jaky jiný použít popřípadě kde sehnat. Děkuji.

Tomáš

07.10.2016 21:07:26


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (1)

hruza a des

druha zasilka pres dpd a zase spatne uz nikdy

Výhody:

zadne

Nevýhody:

souhlasim se zrusenim

mira

06.10.2016 15:56:43


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Nejhorší dopravní společnost

Nejdražší poštovné s porovnáním s ostatními přepravními společnostmi! Při doručování se nikdo neozve,jak jsem zvyklá od ostatních přepravních společností! Vždy mi bývá zásilka od převzetí doručena druhý den,samozřejmě u jiných společností u této společnosti převzali zásilku ve středu a mě byla doručena až v pondělí!! Má první zkušenost s touto společností a velice doufám,že poslední! Chtěla jsem si do společnosti zavolat,ale bohužel se mi nezadařilo hovořit s jakoukoliv osobou,vše je nahrané a hovoří se mnou pouze záznamník s kterým problém nevyřeším. Při zadání čísla zásilky na jejich záznamníku,které jsem opsala ze sledování zásilek,číslo neevidují!Nedoporučuji!!!

Výhody:

Možná můžu být ráda,že nakonec mám zboží doma!

Nevýhody:

Všechno,nejhorší přepravní společnost!

Eva

05.10.2016 13:00:34


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

kamera FDR-AXP33

Tento přístroj je skvělý až na jeden nedostatek. Má pouze jeden reproduktor a také slabší zvuk nežli na příklad kamera HDR-CX570E která má dva a lepší zvuk Je to nedostatek protože při promítání z projektoru je zvuk potřeba aby byl silnější jako u jmenované kamery.

Karel Mrzílek

04.10.2016 20:16:36


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Unikátní design

Dobrá, ale škoda, že ne bezchybní

Výhody:

Unikátní design
Průhledná bočnice
Dostatečně velké průduchy
Dostatek místa ve vnitřním prostoru
Snadná instalace hardwaru
HUB rozbočovač pro 8 ventilátorů

Nevýhody:

Po instalaci delší grafické karty se počet pozic na disky sníží na 5

Lukáš

03.10.2016 00:21:11


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Solidní

Solidní skříň v moderním provedení. Kovový přední panel asi nikde jinde nenajdete. Lesklý povrch je těžší udržet v čistotě.

Výhody:

Solidní zpracování
Moderní vzhled
Kovový přední panel
Prachový filtr
Pojme i hodně dlouhou grafiku 364mm
Vyšší nohy zlepšují cirkulaci vzduchu

Nevýhody:

Lesklá povrchová úprava

Samuel

02.10.2016 22:47:22


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Designérská ale také kvalitní

Praktická skříň v designérském provedení, která mně překvapila svou variabilitou a snadnou instalací komponentů.

Výhody:

Designérské provedení
LED podsvícení
Snadná instalace komponentů
Praktické uspořádaní instalačních slotů
Bočnice jsou oblepené nějakým materiálem tlumícím hluk
4 ventilátory v základním vybavení
7 pozic pro rozšiřující karty

Nevýhody:

Chybí pozice pro 5,25“ mechaniku

Erik

02.10.2016 20:16:42


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Spokojen

Zboží je v pořádku a funguje jak má.

Rostislav

29.09.2016 17:47:26


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Kód Sencor

Dobrý den, nemohu najít kód pro značku Sencor existuje prosim nejaky?
Děkuji
Zbyněk

Zbynek

24.09.2016 17:36:57


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Spokojenost

Koupila jsem 2 kusy i pro sestru a oba fungují, jak mají, takže spokojenost.

Výhody:

cena

Nevýhody:

nic

MartinaG

22.09.2016 13:27:55


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Kvalitná

Vysoce kvalitní klávesnice pro dlouholeté použití. Klávesy fungují přesně a bez zadrhávání.

Výhody:

Kvalitní materiály
Precizní a plynulý chod kláves
Multimediální tlačítka
Dobré rozložení kláves

Nevýhody:

Těžší je jí udržet v čistotě

Vratislav

22.09.2016 00:28:02


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

není moc hezká

mě se teda moc nelíbí, čímž ale neznavažuju její technické vlastnosti. škoda jen, že designově se opravdu nepovedla

Výhody:

rozhodně všechny vlastnosti, co má

Nevýhody:

vzhled

Aleš

21.09.2016 08:48:49


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Spolehlivá

Spolehlivá klávesnice za rozumnou cenu. Těžko se čistí špína pod klávesami.

Výhody:

Odolná proti polití
České popisky
Tvarované kloboučky
Nízká hlučnost
Rychlá odezva při psaní

Nevýhody:

Těžko se čistí

Milan

18.09.2016 15:09:56


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Solidní

Solidní klávesnice, která se hodí i pro náročnější použití. Provoz je velmi tichý a klávesy poskytují dobrou odezvu při psaní.

Výhody:

Solidní provedení
Tichý provoz
České popisky
Velký Enter

Nevýhody:

Absence podsvícení

Marek

18.09.2016 11:48:16


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Určitě vás nezklame

Tento set vás určitě nezklame, poslouchá na každé zmáčknutí. Zatím jsem s ním nadmíru spokojen.

Výhody:

Jednoduchý design
České popisky
Kvalitní provedení
Dobré rozložení kláves

Nevýhody:

Hodilo by se vyšší rozlišení myši

Jakub

17.09.2016 17:40:03


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Perfektní zpracování.

Velmi kvalitní zpracování, stojánek super věc, stylus součástí.

Výhody:

Kvalita, zpracování

Nevýhody:

/

Jan

15.09.2016 12:44:25


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Super, doporučuji

Super kabel, nedá se srovnávat s čínským za stejnou cenu.
Rychlé nabíjení, dobře aretuje micro usb v telefonu.

Výhody:

Doporučuji

Nevýhody:

Nic

Miras

13.09.2016 20:29:12


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Ovládání hlasitosti na kabelu

Ovládání hlasitosti pro sluchátka bez něj.

Výhody:

celkem rozumné provedení
regulace nešumí, nepraská

Nevýhody:

regulace jedné větve mírně ovlivní hlasitost druhé

Nepodepsaný uživatel

13.09.2016 17:28:39


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Skvělá sluchátka k PC

Sluchátka jsou flexibilní, takže vydrží hodně kroucení a drsného sundavání. Mušle se dají umístit do třech poloh, vyladíte je na většinu hlav. Mikrofon se zapne sklopením k puse. A kdyby bylo náhodou zacházení nakonec zničující jsou k dispozici po dílech.

Výhody:

jsou lehounká
mají látkové náušníky
slušně hrají

Nevýhody:

krátký kabel
nemají ovládání hlasitosti

Nepodepsaný uživatel

13.09.2016 17:20:28


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Výrazná podsvícená klávesnice

Přes nízkou cenu, na podsvícenou klávesnici, jedna z nejlepších kterou jsem kdy měl, ale nepíši všemi deseti.

Výhody:

velký font, dobře viditelný i bez podsvícení
klasické rozložení kláves
bílé podsvícení
klávesy s nízkým zdvihem

Nepodepsaný uživatel

13.09.2016 16:53:33


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Nejlevnější PVC podložka

Tvrdá takže vydrží, ne jako ty plastové filmové, které do půl roku zdeformujete a musíte vyhodit.

Výhody:

tvrdá, ale tenká
drží na rovné ploše

Nevýhody:

mohla by být hladší

Nepodepsaný uživatel

13.09.2016 16:45:46


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

vcv

Hvavhsj

Výhody:

Vshvs

Nevýhody:

Bqqsbb

hvv

11.09.2016 09:51:53


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Plantronics RIG 500HD s mikrofonem pro Xbox One/PS4, USB

Velmi kvalitní sluchátka pro všechny nadšence on-line her, jsou vhodná také pro poslech hudby!!!

Výhody:

Velmi kvalitní zvuk pro hry, ale i pro hudbu
Výborný a citlivý mikrofon
Jsou velmi lehká
Virtualizace prostorového zvuku

Nevýhody:

Spíše pro menší uši
Nelze nastavit hlasitost na kabelu

David Velcer

30.08.2016 14:51:28


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Skartovačka PEACH

Skartovačku nyní používám málo, když byla nová, využíval využíval jsem ji více, ale po větším množství skartovaných listů se u jednoho kraje začal hromadit papír. Při každém projetí papíru je třeba tento vytahovat spodem, aby se nezasekl. Při uvolňování se zřejmě porušila automatika a skartovačka po zapnutí nevypne, když v ní není papír, musí se vypínat vypínačem, jinak běží stále a vypne až na přehřátí. Potom se musí nechat vychladnout.

Výhody:

S omezením stále skartuje

Nevýhody:

Papír se musí vytahovat, jinak se zasekne

Miloš

29.08.2016 21:43:03


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Spokojenost

Super nákup! Rychlé a bez průtahů.

Výhody:

Mnoho zařízení pracuje pouze s nízkokapacitními SD kartami.

Jozef Kováč

29.08.2016 20:11:33


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

podložka pod myš A4tech Bloody B-072

Je super

Nevýhody:

žádné

Petka

29.08.2016 18:31:52


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Recence

Koupeno do zásoby,zatím nepoužito.

Výhody:

Příznivá cena,rychlost vyřízení.

Miloš Fučík

29.08.2016 13:29:54


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

PremiumCord Patch kabel UTP RJ45-RJ45, level 5e, 2 m, šedá

Klasický kabel na propojení switche a kompa

Výhody:

Funguje

Nevýhody:

Bez problémů

Aleš

29.08.2016 08:57:58


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

PremiumCord Patch kabel UTP RJ45-RJ45, level 5e, 3 m, šedá

Klasický kabel na propojení switche a kompa

Výhody:

Funguje

Nevýhody:

Bez problémů

Aleš

29.08.2016 08:57:54


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

TV kabel anténní propojovací PremiumCord, koaxiální, M/F, 75 Ohm, 2m

klasický kabel pro propojení televize a zdířky ve zdi

Výhody:

funguje

Nevýhody:

bez problémů

Aleš

29.08.2016 08:56:22


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)


Pavla Silovská
Obchodní informace

377 993 144

Ing. Michal Trnka
Technická konzultace

377 993 133

info@lan-shop.cz


Dnes přinášíme


46909 zboží od 404 výrobců ve 186 kategoriích. Z toho 28059 druhů zboží skladem*


Proč nakoupit


Proč nakoupit na LAN-SHOP.cz







WebGuard Secured

Nabízíme splátkový prodej, slevy, akce, dodávky po celé ČR
(Osobní odběr Zásilkovna: Beroun, Brno, České Budějovice, Frýdek-Místek, Havířov, Holešov, Hradec Králové, Jihlava, Karlovy Vary, Kladno, Kolín, Kroměříž, Kutná Hora, Liberec, Mladá Boleslav, Most, Náchod, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Písek, Plzeň, Praha, Rakovník, Rudná, Rýmařov, Teplice, Trutnov, Třebíč, Třinec, Uherské Hradiště, Uherský Brod, Ústí nad Labem, Vyškov, Zlín, Znojmo, Žatec, ...).

© LAN-SHOP Počítače od A-Z, Internetový obchod, Plzeň