Nejnovější recenze

Na vsechny funkce adapter potrebujete

Adapter je zapotrebi k plnohodnotnemu pouzivani, zmeskanym hovorum, podsvicenemu displeji

Daniela

25.03.2019 16:09:11


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

144hz?

Dobrý den,chci se zeptat,vezme tento adaptér i 144hz?Děkuji.

Výhody:

144hz?

Nevýhody:

60hz

Jakub

25.03.2019 00:54:32


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

DPD - propadák. Měl by uvažovat o jiné pracovní činnosti

Jsem hodně zklamaná tímto dopravcem. Dopravce s kterým se nejde spojit, řidič , nezvedá telefon, takže se nedá domluvit . Určený den dodání je pro ně lhostejné stejně jako určení jiného dne, takže si berete dovolenou zbytečně a když se uráčí přijet tak se diví že nejste doma , zavolají v místě vašeho bydliště ani se nepředstaví a co vezou asi to nevědí a nevydolujete z nich co jsou zač jen , že vezou balíček a pak jsou arogantní a vzteklí , když se jim nabídne soused , že to vezme. To si člověk myslí , že si Vás někdo vstřelil.Pak se to dozvíte od souseda , že to bylo DPD. Musela jsem zboží od dodavatele k vůli DPD zrušit. Pokud se budete rozhodovat jakého dopravce tak DPD rozhodně NE!.

Výhody:

aspon týden dovolené ale nemáte záruku , že to přivezou

Nevýhody:

špatná komunikace a arogance kurýra

Marie

24.03.2019 13:46:58


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Gelová podložka pod myš

Zboží dorazilo rychle a v pořádku.

Výhody:

Odebíráme již po několikáté,podložka vydrží a je příjemná.

Emilie

22.03.2019 10:23:29


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Nejhorsi co muze byt okradaji lidi

Tak tahle sluzba u me skoncila,za hovor platit takovou nehoraznou castku. Hlavne ze porad spojuji a clovek ceka minimalne 5minut nez zvednou telefon. A ani na uvedenou adresu balik neumi dorucit a radsi reknou ze nejste doma. Jsem rozcilena!!

Anonim

14.03.2019 20:27:00


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

DPD = arogance a neochota

Řidiči provokativně neochotní a arogantní, služby této společnosti jsem přestal po několikerých špatných zkušenostech využívat. Šlo jen o to, že jsem chtěl zavolat někomu z rodiny, zda je doma. Zdržení by představovalo cca 1 min. Řidič mě odmítl s tím, že nemá čas. S jinými společnostmi se vždy v pohodě dohodnu. Na jednání řidiče jsem si stěžoval, bylo mi však sděleno, že je to standardní postup...

Výhody:

nevím o nich

Nevýhody:

s kurýrem nelze komunikovat

Richard

07.03.2019 12:46:28


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (2)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

cena

Je to předražené, konkurence ho prodává o 2 tisíce levněji.

07.03.2019 11:42:46


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Opravdu špatné

DPD je nespolehlivá!!

Výhody:

Max. pošlou email.

Nevýhody:

Svévolně posouvají datum dodání. Klidně o týden ,den po dni. Lžou, že jsem si posouval termín dodání.Komunikace minimální. Nehodí se jim cesta k vám, tak prostě nepřijedou. Počkejte si až budou mít cestu.

Josef

27.02.2019 10:39:03


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (3)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

HDMI rozbopčovač

Dobrý den,
potřeboval bych HDMI přepínač,který mi umožní z jednoho zdroje rozdělit tento signál na 2 případně čtyči obrazovky tak aby mi tvořlli jeden obraz( ne 2 nebo čtyři samostatné signaly)

Jan Schejbal

26.02.2019 15:06:18


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

TFT Glass

Po 2,5 roce využívání z ničeho nic prasklo TFT. Že by konstrukční vada firmy Dell?

Jiří

25.02.2019 16:28:13


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Uživatelská recenze Aligator rx700 extremo


1. Musím říct, že s koupí tohoto telefonu jsem naprosto spokojen i když jsem dost šťoura a pár blbůstek jsem našel a udělal bych třeba trochu jinak, ale to už jsou pak spíše takové detaily, které nemají s funkčností nic společného a jak říkám jsem prostě šťoura! Tak třeba například nedá se určit domovská obrazovka, takže je pevně daná i z vidgetem Goglu, který se taktéž nedá skrýt pouze upravit jako třeba zprůhlednit, změnit barvu, tvar atd. Takže každá další obrazovka bude vždy jen na pravo. Ty už mezi sebou lze prohazovat, ale domovská je jen jedna a s tím nehnete. Taktéž nelze nastavit obrazovky ve smyčce. Také další detail že existuje jen jeden druh přechodového efektu. Jak říkám na funkčnost to nemá vliv a zajímá to jenom takové šťoury a hračičky jako jsem já. : ) Potom taky to, že nelze přizpůsobovat spodní navygační klávesy, nebo ůplně skrýt a jednoduchým pohybem zase aktivovat jak je tomu u konkurence.Chybí mi též nemožnost vytvoření zástupce nastavení na domovskou obrazovku pod kterým by se skrývalo vypínání a zapínání Sim karet. Takhle to musíte dost složitě řešit přez menu telefonu.To je užitečné třeba při sledování videí, když nechcete aby Vám do toho někdo volal. Dost mě zklamalo čidlo otisku prstů, je velmi nepřesné a chce to cvik a zvyk! Obličejem odemknete s čepicí, bez čepice s cigaretou, ale zase to kolikrát trvá tak dlouho, že kód nebo gesto budou mnohdy rychlejší a to se právě týká i jíž zmíněného otisku, že mnozí zvolí radši gesto než pokus s otiskem několikrát opakovat! Já jsem byl trpělivý a za čtyry dny vlastnictví jsem dostal grif. Je to poznatek, když v ten den přejdete z jiného nejmenovaného tel z dokonalou čtečkou otisků prstů! Potom ještě prkotinka, že chybí notifikační dioda příchozích zpráv, hovorů, emailů a zkrátka všech událostí co se s telefonem děje. Ještě bych možná jinak zpracoval horní lištu a hlavně bych do ní přiřadil snímek obrazovky. Tato ikona zcela chybí a máte zkrátka smůlu! JSamozřejmě o snímek obrazovky ochuzeni nejste akorát se to dělá trochu komplikovanějším způsobem a to, že se rychle táhnou tři prsty po obrazovce a nejeden člověk u toho zakleje! Zlatá ikona na liště. Jinak když si chcete tuto možnost aktivovat, musíte v menu v chytrých funkcích, označené dvěma ozubenými kolečky. A zde je největší vítka směrem k výrobci! Výše zmíňené funkce jsou totiž v Angličtině, což je u Českého výrobce dosti smutné.Je jasné že telefon je vyroben v Číně ale je to to samé jako když je řídící jednotka na Audi vyrobena v Česku. Dělají to všichní výrobci a snižují se tím náklady. No nic existují aktualizace. Když Teda pomineme fakt že je to v Angličtině jsou to chytré a užitečné funkce, jako třeba probudit obrazovku dvojím ťuknutím. Reaguje i na jemný dotek. Aby jste třeba nevytáčely z kapsy nechtěná volání a já nevím třeba stlumení budíku nebo příchozího hovoru převrácením telefonu atd. Jinak telefon funguje perfektně bez sekání a dál musím už jen chválit! Pochválit musím v první řadě to že nemá žádnou zbytečnou nadstavbu, která je mě jako zákazníkovi a uživateli naprosto zbytečná a zabírá jen místo o čemž vás výrobci neinformují a jejich deklarované parametry ohledně pamětí jsou tudíž lež, protože tady ty jejich fízlofský programy zabírají nehorázných 8 giga místa!!! Co se mi dál líbí, že tady není nikde čistič paměti, nebo jsem ho nenašel a telefon se o vše postará sám i o škodlivé aplikace samozřejmě ve spolupráci z Googlem a jejich play protect. Instaluji, odinstalovávám a o nic se nestarám a telefon běží pořád stejně rychle. Žádný optimalizování, čištění a podobný srandy se nekonaj, leda že by jste si na to stáhli aplikaci! Když už jsem tedy u toho instalování a odinstalovávání tak tady musím opět chválit! Když si instalujeme aplikaci tak telefon přejede na další obrazovku a tato aplikace se vám objeví přímo před očima a vy to pak nemusíte zdlouhavě hledat v menu telefonu. Přejíždí na první volnou obrazovku i když je na domovské místo. A v tom je právě ten vtip. Zaujme vaší pozornost a vy pak přesně víte kam se vám tato aplikace uložila a už si jí pak sami můžete umístit, kam je libo. Další obrovská pochvala je za odinstalovávání aplikací! To je prostě bomba! Aplikaci mohu odinstalovat rovnou z domovské obrazovky a né to zase složitě hledat v menu. Zmáčkněte aplikaci, podržíte(někdy a u některých aplikací vyjedou nabídky, ale to se vyřeší mírným pohybem) a na jedné straně obrazovky je možnost odebrat a na druhé možnost odinstalovat! Moc se mi to líbí. Takže instalace a odinstalace za jedna! Dál se mi líbí že se dají nahrávat hovory a tuto možnost nabízí sám telefon bez dodatečné aplikace, která bohužel nahrává každý hovor! Tady si nahrávání pustím jen tehdy uznám li že je to potřeba a stejně tak jednoduchým způsobem můžu i vypnout. Jen dám telefon od ucha a ťuknu. Dál se mi líbí, že má FM rádio RDS a dokonce možnost nahrávání. Moc hezké funkce co ani výrobci co se tváří jako prestižní nemají a to u telefonů mnohdy dražších než je tento! Co se týče baterie tak mě osobně by nestačilo ani 5000 mah takže jako u jakýhokoliv jinýho telefonu. Na prd. Jinak aplikace běží plynule a již zmíněná aplikace nahrávání hovorů(to ještě než jsem zjistil, že jí nepotřebuji.)držela a ani jednou nevypadala což se u telefonu jednoho prestižního výrobce říct nedá! Telefon je na dvě Sim nebo jednu a paměťovou. Je škoda že nejdou dvě snímky a paměťovka zároveň. Líbí se mi konektor nabíjení nové generace který zastrčíte správně z obou stran. Vlastně celý telefon je odolný telefon nové generace, protože jako odolný na první pohled vůbec nevypadá ba ani na ten druhý pokud koukáte ze předu. Jen má trochu zařízlé růžky aby se lépe rozložila hmotnost při případném pádu. Kdyby neměl, nepoznáte ze předu vůbec nic. Ze zadu již design napovídá víc i když je stále decentní a celkem líbivý. Klidně se hodí jak k saku tak i k monterkám tak i dámám k sukni. Perfektně padne do ruky až jsem se přistihl, že ho stále nosím v ruce. Je zajímavé že není zakrytkován vstup na sluchátka ba ani na nabíjení a i tak by prý měl vydržet být ponořen půl hodiny pod vodou. Celkové zpracování telefonu se mi líbí. Ještě když zmíním foťák tak si myslím že fotky jsou na běžné úrovni. Akorát má konkurence líp propracovanou dodatečnou ůpravu fotek. Fotku oříznete, otočíte i zaostříte takže vlastně pro mě osobně dostačující. Tlačítko foťáku ze strany, takže když chcete fotit je dole, jsem absolutně nepobral! Dávalo by smysl kdyby aktivovalo foťák při zamčené obrazovce. Když ho chcete použít tak stejně musíte odemknout display a pak už to tlačítko právě postrádá smysl zvlášť když je pak na tak nesmyslném místě. Kdyby bylo v právo dole ještě bych ho zkousnul, takhle je to zbytečnost navíc když se dá fotit jen ťuknutím na jakékoliv místo na obrazovce. Musím říct že mi ještě nespadl a doufám že se tak nikdy nestane a ani nemám v úmyslu zkoušet ho ponořovat do vody. Také se mi moc líbilo dezignové balení a že byly v balení celkem hezké sluchátka. I to balení má nádech luxusu a kvality. Ostatní výrobci vás odbydou modrou krabičkou bez sluchátek, prože vědí že si to stejně koupíte i s jejich nesmyslnejma nadstavbama! Závěrem bych chtěl říct že jsem s telefonem velmi spokojen a je to můj mazlík. Nestydím se říct, že si většinou kupují telefony, aby byly co nejlevnější a hodně toho uměly. Tento telefon to splňuje do puntíku a to jsem zdaleka nevyjmenoval všechny funkce, které tento líbivý Golem umí a design má nádech luxusu. Tohle už není Aligátor jak jsme ho znaly! Pro mě je to mobilní pecka a zatím nejlepší telefon, co jsem kdy měl a jsem rád že od Českého výrobce. Už teď můžu říct, že mojí novou značkou se stal ALIGATOR a další můj přístroj je jasný, protože doufám že se bude značka dále vyvíjet. Doporučuji.

Výhody:

Odolná a vodotěsná konstrukce. Líbivý design. Odolný telefon nové generace který již nepotřebuje krytky vstupu pro sluchátka a nabíjení. Dobře padne do ruky. Nemá žádnou nesmyslnou nadstavbu.

Nevýhody:

Žádnou nevýhodu mít tento telefon jsem nezaznamenal.

Daniel

14.02.2019 20:37:44


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

setobox

velmi dobrý setobox.

Výhody:

vynikající obrazově,po přepnutí rozlišení na 720p je obraz v sd jako v HD,dvbt2 v sd je rozmazanější,ale setobox za to nemůže za to můžou radiokomunikace zmastí co se dá,výborný pro dálkový příjem ORF jede na Omegu 2 výborně doporučuji.

Nevýhody:

Zatím žádná.

Vojta

05.02.2019 08:03:11


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

DT-3060

Obraz výborný,při nastavení rozlišení 579i obraz sd jako v HD,příjem rakouské televize obrazově kvalitní.po náhrávce záznam bez problémů jde přepsat do počítače,já více nepotřebuji jen když mi opět běží Vídeň.

Výhody:

Vhodný pro dálkový příjem.

Nevýhody:

Zatím jsem nenašel.

Vojta

04.02.2019 13:04:48


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Neuvěřitelný šmejd

První dodávka: vysypaný toner. Odpověď prodejce byla mimo jiné ve smyslu "co očekáváte od neoriginálního toneru" (s 3letou zárukou!) Jiný kus zaslaný prodejcem po reklamaci: opět vysypaný toner. Tak vypadá výrobek věhlasné značky. Musel jsem si nechat vrátit peníze. Když jsem se obrátil na firmu Xerox, obdržel jsem sterilní odpověď, vůbec je to nevzrušuje. Varuji před tímto produktem. Nakoupil jsem raději v SRN (neoriginální noname toner vysoké kvality za nižší cenu).

Nevýhody:

Šmejd roku.

Josef

27.01.2019 23:41:35


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

otestováno na Xbox One

Zdravím, dnes jsem pořídil, sice ne zde, ale jelikož pracuji v obchodě, tak od našeho dodavatele. Adaptér na Xbox One funguje, jen musíte zapojit ve správném pořadí. Nefungovala ovšem bezdrátová myš. Klávesnice ano. Po připojení drátové myši vše ok, jen je třeba upravit ve hře nastavení citlivosti. Dále mám pak informace, že výrobce již vyvíjí SW pro detailní nastavení tohoto konvertoru. Je to úplná novinka, dejte tomu čas alespoň několik týdnů...

Honza

22.01.2019 22:15:32


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Xbox one x

Tak na Xbox x i po staženi firmware bohužel nefunkční

Milan

16.01.2019 01:31:17


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Výborná sada

Velmi užitečná a kvalitní sada šroubků, prostě super! A navíc za příznivou cenu.

Armin

14.01.2019 20:40:11


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Nintendo Switch

Na Nintendo Switch nefunguje, spatny nebo spis zadny manual, zadna odezva od Genesis. Mimo jine je potreba original ovladac s kabelem, ten v zakladnim baleni neni, takze pocitejte s investici do nabijeciho padu pro joycony nebo Nintendo pro controller.
Nedoporucuju zatim kupovat, dokud nebudou lepsi manualy, update firmware pro Switch a nebo nejake recenze.

Výhody:

Dobry napad

Nevýhody:

Nefunguje pro Switch
Neni manual pro konkretni konzole
Nulova podpora od vyrobce

Martin Jaroš

14.01.2019 18:30:15


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (3)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Takze:

potreboval jsem dostat 100 pisnicek do iphonu kolegy bez pouziti itunes, nevim jak on si s tim poradil, ale uz je tam ma:-)
Predpokladam ze se to udelalo pres software od SanDisku.

Výhody:

Zprovozneno
Ukol splnen

Nevýhody:

Neznam je (protoze nemam iphony v okoli)

Septaccord

26.12.2018 17:15:47


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Prijemne prekvapeni

Klicova slova: delid, nemit box_chladic, nastaveni otacek nejlepe z BIOSu, cabel_management, SE==>NW proudeni vzduchu takze vetraky do/ze skrini, etcetera...

Výhody:

Fakt kvalita
Tichy a ucinny
Date ho na chladic, a hned mate novy chladic

Nevýhody:

Vetsina necte nic o chlazeni PC

Septaccord

26.12.2018 15:47:40


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Spokojenost

Je nutne pochopit ze sum proudeni vzduchu pres otvory PC skrini (na hernim kompu) lze ztisit na 0(nula) decibel jedine vypnutim pocitace.
Vliv ma take zakladni deska, jestli ma dost mist na zapojeni, jestli ma moznost sledovani a stelovani otacek.

Výhody:

Krasavec
Tichy
Kvalitny
Levny (ve srovnani s ventilatorama za stejne penize co jsou ale hlasitejsi).

Nevýhody:

To nevim

Septaccord

26.12.2018 14:34:47


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Spokojenost

Je nutne pochopit ze sum proudeni vzduchu pres otvory PC skrini lze ztisit na 0(nula) decibel jedine vypnutim pocitace.

Výhody:

Krasavec
Tichy
Kvalitny
Mozna dokonce levny...

Nevýhody:

Nejsou

Septaccord

26.12.2018 14:25:37


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Fajn vec

Sluchatka jsou naprosto vhodna pro ty, co rozumi svorkam - (cena / kvalita / vlastnosti)

Výhody:

Krasne zvladnou chatovani, hrani her, hudbu, telefonovani kdyz mate ruce po loket v kamaradovo pocitaci nebo zrovna michate bramborovy salat v 8litrovem hrnci, pritom ale nespadnou vam z hlavy.

Nevýhody:

Jedine design (ale uvadim to jen tak, ze srandy:-)

Septaccord

26.12.2018 14:12:44


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Je dobra

Je jedna z nejlepsich beznych past, pouzivaji ji dokonce i kluci na THG, coz ovsem neco znamena:-)
Ty co maji intel jako treba ja, a chteji zazraky, by meli zjistit co dal vyrobce mezi krystal a heat spreader napred. Pak se zacit zajimat o deliding, treba:-)

Výhody:

Dobra teplovodivost
Snadne nanaseni
Neni draha
Je ji tam hodne

Nevýhody:

Have no idea

Septaccord

26.12.2018 13:47:46


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

jen kolem pocitace

Pekny kablik, ale:

Výhody:

Sympaticky a docela kvalitni kabel.
Pomerne dlouhy pri pouziti s laptopem nebo pocitacem.
Pri pouziti u mobilu s krytem, konec s micro-usb je dost stihly, a tak nemusi se kryt sundavat napriklad pri nabijeni.

Nevýhody:

Mel jsem ho v nabijecce u postele, tak jsem se s nim zachazel jako s nejodolnejsim kabelem na svete:-)
Kratky na pouziti u postele.
Radsi ho moc nelamejte do ostrych uhlu.
Uz mi telefon nedokaze nabit...

Septaccord

26.12.2018 13:28:15


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Gamepad Esperanza Corsair

Vše funguje jak má. Takže za mě spokojenost.

Výhody:

Cena a rychlé dodání

MartaM

21.12.2018 18:02:01


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Hodně muziky za málo peněz

Monitor se skvělým poměrem cena/výkon. Chtěl jsem slušný monitor na občasné hraní a nechtěl jsem TN-ko, má optimální rozlišení pro svou velikost (ultra-HD by mi často neutáhla grafika). Super koupě.

Výhody:

- není to TN-ko
- slušné podání barev
- nepozoruji ve hrách lagy ani nic podobného
- velmi tenký rámeček, decentní design

Nevýhody:

- já na žádné nenarazil

Pavel

21.12.2018 08:29:04


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Rychlý, elegantní, nezahřívá se

Rychlý, elegantní, velice decentní, drobné rozměry, nepřehřeje se (prakticky pořád chladný). Velmi příjemná věcička. Snad vydrží, když už něco stojí...

Výhody:

Po všech stránkách skvělá věc.

Nevýhody:

Instalace do Win 7 docela protivná. Automaticky se nenajde ovladač, a tak disk není vidět. Je třeba postupovat podle anglického návodu na webu společnosti, kdy musíte prakticky přeinstalovat disk... Nic nepřekonatelného, ale trochu nečekané, a hlavně zdržení. Ale stojí to za to - příště bych ho koupil znova.

Nepodepsaný uživatel

19.12.2018 11:40:56


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

DPD NEJHORŠI KURYRNI SLUŽBA V ČECHACH

3krat jsem zadal o dorucení baliku na urcitou dobu operatorka mi rikala ze neni problem ale asi je protoze balik jsem nedostal co byli operatori udelat je akorad poslat email ze balik se nam nepodarilo dorucit,naposled kdyz se mi po 3h povedlo dovolat noperatora tak byl nechutne arogantni az vulgarni potkat ho nekde vytahnu mu mandle nosem,no proste absolutne neprofesionalni pristup nechapu jak muze tahle spolecnost fungovat nechapu,pokud je tohle u nich standardem tak zlata ceska posta,jednou jedinkrat jsem s nimi mel zkusenost a nikdy nechci s nimi mit nic kdyz si nekdy budu neco objednavat tak radsi si necham zajit chut nez se zase dohadovat z arogantnim operatorem z DPD nikomu nedoporucuji!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Výhody:

kdyz vam nedoruci balik tak emailem vam daji vedet nic vic

Nevýhody:

slova operatora:neexistuje si domluvit cas dodani a uz vubec aby vam kuryr zavolal v zadnem pripade

František

14.12.2018 15:14:38


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (4)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

IP kamera TP-Link NC200, cloud, WiFi

Dostalo se mě od kamery co jsem od ni očekával.

Výhody:

Cloudový účet
Dobrý obraz
Mikrofon
Lze sledovat odkudkoliv přes Cloud aplikaci nebo aplikaci výrobce.

Nevýhody:

Žádné jsem nezjistil.

Milan

12.12.2018 06:45:19


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

PremiumCord, USB 2.0, 3.5",

koupeno proto že má číst i formát SM

Výhody:

čte i karty SmartMedia z 20 let starého stále funkčního foťáku

Nepodepsaný uživatel

02.12.2018 20:13:54


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (17)

Pouzdro Panasonic DMW-PHS70KK

Dlouho jsem ho sháněl až tady bylo k mání

Výhody:

V jednoduchosti je síla

Nepodepsaný uživatel

02.12.2018 20:08:37


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (16)

Stříbrný pomocník

Tato sestava mi byla doporučena a jsem s ní velice spokojený.Šetří místo a vyhovuje i výkonem.

Výhody:

Kvalita,vzhled a atrktivnost- za rozumnou cenu.

Nevýhody:

Zatím žádné

Jirka

02.12.2018 19:38:53


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (8)

Goobay

Skvělý výrobek

Výhody:

Dobré zpracování
Skvělý poměr ceny a výkonu
Velká spokojenost s výrobkem

Nevýhody:

O žádné nevýhodě nevím

Pavel Šafařík

02.12.2018 03:13:25


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (9)

Kvalitní převodník

Kvalitní převodník, jednoduchý sw na instalaci

Ondrej

01.12.2018 09:46:19


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (8)

Absolutně TOP

Tento malý, a skromný usb hub mne mile překvapil

Výhody:

Velikost
Funkčnost
odolnost

Jiří

01.12.2018 08:01:50


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (9)

Absolutně TOP

Malé, ale absolutně vše splňující, nad míru spokojen

Jiří

01.12.2018 08:00:36


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (8)

jen 2 shodné obrazy

Zakoupil jsem si tento adaptér v domnění, že budu moci rozšířit pracovní plochu na dva monitory. Podobný kabel totiž používáme v práci. Bohužel se mi to nepodařilo - tento kabel mi pouze kopíruje na oba monitory shodný obraz. Zakoupil jsem kabel jiný, na kterém to funguje podle mých představ. Netuším tedy, jestli je vada v popisu nebo kabelu. Kabel jsem již nestihl vrátit v zákonné 14ti denní lhůtě. Pro mne tedy za danou minimální cenu drahý :(

Jaromír

30.11.2018 20:40:45


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (8)

přepínač SCART

Funguje, jak má.

Výhody:

Levný

Petr

30.11.2018 20:29:51


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (8)

HW Ver.: E1

Slušný domácí switch za dobrou cenu.

Výhody:

+ kompaktní
+ bez ventilačních otvorů nebo větráku
+ nehřeje se (při nízkém zatížení :)

Nevýhody:

nevýhody snad žádné při té ceně

---

30.11.2018 14:39:18


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (8)

optimalní varianta

Optimální varianta pro "moderní" laptopy a NTB bez RJ35 .

Výhody:

Kromě LAN připojení i 3x USB 3.0 - i na nich výrobci NTB šetří , další HDMI většinou nepotřebujete. Kabel tak akorát, aby byl adaptér za LCD schovaný a nepřekážel. Dobré technické zpracování.
Parametry.

jmokr

29.11.2018 23:00:45


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (8)

Kvalitní HDD

Podle některých recenzí velmi kvalitní konstrukce s dlouhou životností. Pro naše účely dostatečný

Nepodepsaný uživatel

29.11.2018 22:44:37


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (17)

dobré

velmi dobrý

Nepodepsaný uživatel

29.11.2018 21:07:46


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (8)

USB hub IcyBox, 7x USB 3.0

S USB HUBem jsem velmi spokojený a jde o výrobek který splňuje všechny potřeby náročného uživatele. Toto zboží rozhodně plně doporučuji k zakoupení.

Výhody:

Velmi kvalitní USB HUB. Výhodou jsou kolébkové vypínače kterými lze zapínat jednotlivé USB. Také to má externí napájení z přiloženého napájecího adaptéru a nezatěžuje napájení z počítače. Také má modernější USB 3.0 se zpětnou spoluprací s USB 2.0.

Nevýhody:

nevím

Libor

29.11.2018 19:32:31


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (8)

Spokojenost

Koupeny 4ks, nasazeno v serverech s Ubuntu 18.04 LTS. Běží bez problémů. Jsou tak rychlé, jak je inzerováno. Nádhera.

gargii

29.11.2018 16:55:18


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (8)

Spokojenost

NAHRADILA PLNĚ PŮVODNÍ, U NÍŽ "ODEŠLY" LOŽISKA

Výhody:

PEVNÁ A STABILNÍ

Nevýhody:

1. MONTOVÁNO NA MÍSTO PO PŮVODNÍM DRŽÁKU - DÍKY ODKLÁDACÍ PLOŠE NA PERA A SPONY V PŘEDNÍ ČÁSTI UBÍRÁ PROSTOR - HORNÍ ČÁST KLÁVESNICE JE V ZÁKRYTU (NAŠTĚSTÍ JEN
ZRYCHLENÉ KLÁVESY)
2. PO TÝDNU SE ZASEKLA JEDNA BOČNÍ STRANA - ALE STAČILA MENŠÍ ÚPRAVA ŠIKOVNOU POLOVIČKOU :)

Renáta M.

29.11.2018 11:53:17


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (17)

Tonery

Objednávka byla vyřízena rychle. Cena velice příjemná. Maximální spokojenost. Doporučuji.

Hana Hrbčeková

29.11.2018 08:03:34


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (17)

Perfektní

Velmi dobrý výrobek za super cenu.

Výhody:

Cena, rychlá instalace, spolehlivost. Robustní provedení, vhodný pro aplikace v průmyslu.
Velmi rychlé dodání.

Nevýhody:

Nevím.

Jaroslav Čermák

29.11.2018 06:25:34


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (8)

USB Flash disk A-Data C906, 16GB, USB 2.0, černý

funguje

kucera

29.11.2018 05:12:06


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (17)

Cena výkon OK

Modelování a kreslení 3D sestav včetně pohyb v terénu zatím perfektně zvládá.

Výhody:

Velký displej, slušné rozlišení.

Nevýhody:

Po skončení platnosti zkušebních verzí 365 a antivir komplikace s konfigurací (např. pošta), ale mašina jako taková OK.
Velký rozměr na přepravu bez potřebného obalu. Nutno počítat s překvapivě větším batohem, nebo taškou.

bart.tomik

28.11.2018 23:07:05


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (11)


Pavla Silovská
Obchodní informace

377 993 144

Ing. Michal Trnka
Technická konzultace

377 993 133

info@lan-shop.cz


Dnes přinášíme


56514 zboží od 384 výrobců ve 203 kategoriích. Z toho 34149 druhů zboží skladem*


Proč nakoupit


Proč nakoupit na LAN-SHOP.cz







Nabízíme splátkový prodej, slevy, akce, dodávky po celé ČR
(Osobní odběr Zásilkovna: Beroun, Brno, České Budějovice, Frýdek-Místek, Havířov, Holešov, Hradec Králové, Jihlava, Karlovy Vary, Kladno, Kolín, Kroměříž, Kutná Hora, Liberec, Mladá Boleslav, Most, Náchod, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Písek, Plzeň, Praha, Rakovník, Rudná, Rýmařov, Teplice, Trutnov, Třebíč, Třinec, Uherské Hradiště, Uherský Brod, Ústí nad Labem, Vyškov, Zlín, Znojmo, Žatec, ...).

© LAN-SHOP Počítače od A-Z, Internetový obchod, Plzeň
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.