Nejnovější recenze

Xbox one x

Tak na Xbox x i po staženi firmware bohužel nefunkční

Milan

16.01.2019 01:31:17


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Výborná sada

Velmi užitečná a kvalitní sada šroubků, prostě super! A navíc za příznivou cenu.

Armin

14.01.2019 20:40:11


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Nintendo Switch

Na Nintendo Switch nefunguje, spatny nebo spis zadny manual, zadna odezva od Genesis. Mimo jine je potreba original ovladac s kabelem, ten v zakladnim baleni neni, takze pocitejte s investici do nabijeciho padu pro joycony nebo Nintendo pro controller.
Nedoporucuju zatim kupovat, dokud nebudou lepsi manualy, update firmware pro Switch a nebo nejake recenze.

Výhody:

Dobry napad

Nevýhody:

Nefunguje pro Switch
Neni manual pro konkretni konzole
Nulova podpora od vyrobce

Martin Jaroš

14.01.2019 18:30:15


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Takze:

potreboval jsem dostat 100 pisnicek do iphonu kolegy bez pouziti itunes, nevim jak on si s tim poradil, ale uz je tam ma:-)
Predpokladam ze se to udelalo pres software od SanDisku.

Výhody:

Zprovozneno
Ukol splnen

Nevýhody:

Neznam je (protoze nemam iphony v okoli)

Septaccord

26.12.2018 17:15:47


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Prijemne prekvapeni

Klicova slova: delid, nemit box_chladic, nastaveni otacek nejlepe z BIOSu, cabel_management, SE==>NW proudeni vzduchu takze vetraky do/ze skrini, etcetera...

Výhody:

Fakt kvalita
Tichy a ucinny
Date ho na chladic, a hned mate novy chladic

Nevýhody:

Vetsina necte nic o chlazeni PC

Septaccord

26.12.2018 15:47:40


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Spokojenost

Je nutne pochopit ze sum proudeni vzduchu pres otvory PC skrini (na hernim kompu) lze ztisit na 0(nula) decibel jedine vypnutim pocitace.
Vliv ma take zakladni deska, jestli ma dost mist na zapojeni, jestli ma moznost sledovani a stelovani otacek.

Výhody:

Krasavec
Tichy
Kvalitny
Levny (ve srovnani s ventilatorama za stejne penize co jsou ale hlasitejsi).

Nevýhody:

To nevim

Septaccord

26.12.2018 14:34:47


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Spokojenost

Je nutne pochopit ze sum proudeni vzduchu pres otvory PC skrini lze ztisit na 0(nula) decibel jedine vypnutim pocitace.

Výhody:

Krasavec
Tichy
Kvalitny
Mozna dokonce levny...

Nevýhody:

Nejsou

Septaccord

26.12.2018 14:25:37


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Fajn vec

Sluchatka jsou naprosto vhodna pro ty, co rozumi svorkam - (cena / kvalita / vlastnosti)

Výhody:

Krasne zvladnou chatovani, hrani her, hudbu, telefonovani kdyz mate ruce po loket v kamaradovo pocitaci nebo zrovna michate bramborovy salat v 8litrovem hrnci, pritom ale nespadnou vam z hlavy.

Nevýhody:

Jedine design (ale uvadim to jen tak, ze srandy:-)

Septaccord

26.12.2018 14:12:44


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Je dobra

Je jedna z nejlepsich beznych past, pouzivaji ji dokonce i kluci na THG, coz ovsem neco znamena:-)
Ty co maji intel jako treba ja, a chteji zazraky, by meli zjistit co dal vyrobce mezi krystal a heat spreader napred. Pak se zacit zajimat o deliding, treba:-)

Výhody:

Dobra teplovodivost
Snadne nanaseni
Neni draha
Je ji tam hodne

Nevýhody:

Have no idea

Septaccord

26.12.2018 13:47:46


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

jen kolem pocitace

Pekny kablik, ale:

Výhody:

Sympaticky a docela kvalitni kabel.
Pomerne dlouhy pri pouziti s laptopem nebo pocitacem.
Pri pouziti u mobilu s krytem, konec s micro-usb je dost stihly, a tak nemusi se kryt sundavat napriklad pri nabijeni.

Nevýhody:

Mel jsem ho v nabijecce u postele, tak jsem se s nim zachazel jako s nejodolnejsim kabelem na svete:-)
Kratky na pouziti u postele.
Radsi ho moc nelamejte do ostrych uhlu.
Uz mi telefon nedokaze nabit...

Septaccord

26.12.2018 13:28:15


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Gamepad Esperanza Corsair

Vše funguje jak má. Takže za mě spokojenost.

Výhody:

Cena a rychlé dodání

MartaM

21.12.2018 18:02:01


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Hodně muziky za málo peněz

Monitor se skvělým poměrem cena/výkon. Chtěl jsem slušný monitor na občasné hraní a nechtěl jsem TN-ko, má optimální rozlišení pro svou velikost (ultra-HD by mi často neutáhla grafika). Super koupě.

Výhody:

- není to TN-ko
- slušné podání barev
- nepozoruji ve hrách lagy ani nic podobného
- velmi tenký rámeček, decentní design

Nevýhody:

- já na žádné nenarazil

Pavel

21.12.2018 08:29:04


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Rychlý, elegantní, nezahřívá se

Rychlý, elegantní, velice decentní, drobné rozměry, nepřehřeje se (prakticky pořád chladný). Velmi příjemná věcička. Snad vydrží, když už něco stojí...

Výhody:

Po všech stránkách skvělá věc.

Nevýhody:

Instalace do Win 7 docela protivná. Automaticky se nenajde ovladač, a tak disk není vidět. Je třeba postupovat podle anglického návodu na webu společnosti, kdy musíte prakticky přeinstalovat disk... Nic nepřekonatelného, ale trochu nečekané, a hlavně zdržení. Ale stojí to za to - příště bych ho koupil znova.

Nepodepsaný uživatel

19.12.2018 11:40:56


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

DPD NEJHORŠI KURYRNI SLUŽBA V ČECHACH

3krat jsem zadal o dorucení baliku na urcitou dobu operatorka mi rikala ze neni problem ale asi je protoze balik jsem nedostal co byli operatori udelat je akorad poslat email ze balik se nam nepodarilo dorucit,naposled kdyz se mi po 3h povedlo dovolat noperatora tak byl nechutne arogantni az vulgarni potkat ho nekde vytahnu mu mandle nosem,no proste absolutne neprofesionalni pristup nechapu jak muze tahle spolecnost fungovat nechapu,pokud je tohle u nich standardem tak zlata ceska posta,jednou jedinkrat jsem s nimi mel zkusenost a nikdy nechci s nimi mit nic kdyz si nekdy budu neco objednavat tak radsi si necham zajit chut nez se zase dohadovat z arogantnim operatorem z DPD nikomu nedoporucuji!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Výhody:

kdyz vam nedoruci balik tak emailem vam daji vedet nic vic

Nevýhody:

slova operatora:neexistuje si domluvit cas dodani a uz vubec aby vam kuryr zavolal v zadnem pripade

František

14.12.2018 15:14:38


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

IP kamera TP-Link NC200, cloud, WiFi

Dostalo se mě od kamery co jsem od ni očekával.

Výhody:

Cloudový účet
Dobrý obraz
Mikrofon
Lze sledovat odkudkoliv přes Cloud aplikaci nebo aplikaci výrobce.

Nevýhody:

Žádné jsem nezjistil.

Milan

12.12.2018 06:45:19


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

PremiumCord, USB 2.0, 3.5",

koupeno proto že má číst i formát SM

Výhody:

čte i karty SmartMedia z 20 let starého stále funkčního foťáku

Nepodepsaný uživatel

02.12.2018 20:13:54


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (17)

Pouzdro Panasonic DMW-PHS70KK

Dlouho jsem ho sháněl až tady bylo k mání

Výhody:

V jednoduchosti je síla

Nepodepsaný uživatel

02.12.2018 20:08:37


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (16)

Stříbrný pomocník

Tato sestava mi byla doporučena a jsem s ní velice spokojený.Šetří místo a vyhovuje i výkonem.

Výhody:

Kvalita,vzhled a atrktivnost- za rozumnou cenu.

Nevýhody:

Zatím žádné

Jirka

02.12.2018 19:38:53


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (8)

Goobay

Skvělý výrobek

Výhody:

Dobré zpracování
Skvělý poměr ceny a výkonu
Velká spokojenost s výrobkem

Nevýhody:

O žádné nevýhodě nevím

Pavel Šafařík

02.12.2018 03:13:25


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (9)

Kvalitní převodník

Kvalitní převodník, jednoduchý sw na instalaci

Ondrej

01.12.2018 09:46:19


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (8)

Absolutně TOP

Tento malý, a skromný usb hub mne mile překvapil

Výhody:

Velikost
Funkčnost
odolnost

Jiří

01.12.2018 08:01:50


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (9)

Absolutně TOP

Malé, ale absolutně vše splňující, nad míru spokojen

Jiří

01.12.2018 08:00:36


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (8)

jen 2 shodné obrazy

Zakoupil jsem si tento adaptér v domnění, že budu moci rozšířit pracovní plochu na dva monitory. Podobný kabel totiž používáme v práci. Bohužel se mi to nepodařilo - tento kabel mi pouze kopíruje na oba monitory shodný obraz. Zakoupil jsem kabel jiný, na kterém to funguje podle mých představ. Netuším tedy, jestli je vada v popisu nebo kabelu. Kabel jsem již nestihl vrátit v zákonné 14ti denní lhůtě. Pro mne tedy za danou minimální cenu drahý :(

Jaromír

30.11.2018 20:40:45


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (8)

přepínač SCART

Funguje, jak má.

Výhody:

Levný

Petr

30.11.2018 20:29:51


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (8)

HW Ver.: E1

Slušný domácí switch za dobrou cenu.

Výhody:

+ kompaktní
+ bez ventilačních otvorů nebo větráku
+ nehřeje se (při nízkém zatížení :)

Nevýhody:

nevýhody snad žádné při té ceně

---

30.11.2018 14:39:18


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (8)

optimalní varianta

Optimální varianta pro "moderní" laptopy a NTB bez RJ35 .

Výhody:

Kromě LAN připojení i 3x USB 3.0 - i na nich výrobci NTB šetří , další HDMI většinou nepotřebujete. Kabel tak akorát, aby byl adaptér za LCD schovaný a nepřekážel. Dobré technické zpracování.
Parametry.

jmokr

29.11.2018 23:00:45


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (8)

Kvalitní HDD

Podle některých recenzí velmi kvalitní konstrukce s dlouhou životností. Pro naše účely dostatečný

Nepodepsaný uživatel

29.11.2018 22:44:37


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (17)

dobré

velmi dobrý

Nepodepsaný uživatel

29.11.2018 21:07:46


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (8)

USB hub IcyBox, 7x USB 3.0

S USB HUBem jsem velmi spokojený a jde o výrobek který splňuje všechny potřeby náročného uživatele. Toto zboží rozhodně plně doporučuji k zakoupení.

Výhody:

Velmi kvalitní USB HUB. Výhodou jsou kolébkové vypínače kterými lze zapínat jednotlivé USB. Také to má externí napájení z přiloženého napájecího adaptéru a nezatěžuje napájení z počítače. Také má modernější USB 3.0 se zpětnou spoluprací s USB 2.0.

Nevýhody:

nevím

Libor

29.11.2018 19:32:31


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (8)

Spokojenost

Koupeny 4ks, nasazeno v serverech s Ubuntu 18.04 LTS. Běží bez problémů. Jsou tak rychlé, jak je inzerováno. Nádhera.

gargii

29.11.2018 16:55:18


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (8)

Spokojenost

NAHRADILA PLNĚ PŮVODNÍ, U NÍŽ "ODEŠLY" LOŽISKA

Výhody:

PEVNÁ A STABILNÍ

Nevýhody:

1. MONTOVÁNO NA MÍSTO PO PŮVODNÍM DRŽÁKU - DÍKY ODKLÁDACÍ PLOŠE NA PERA A SPONY V PŘEDNÍ ČÁSTI UBÍRÁ PROSTOR - HORNÍ ČÁST KLÁVESNICE JE V ZÁKRYTU (NAŠTĚSTÍ JEN
ZRYCHLENÉ KLÁVESY)
2. PO TÝDNU SE ZASEKLA JEDNA BOČNÍ STRANA - ALE STAČILA MENŠÍ ÚPRAVA ŠIKOVNOU POLOVIČKOU :)

Renáta M.

29.11.2018 11:53:17


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (17)

Tonery

Objednávka byla vyřízena rychle. Cena velice příjemná. Maximální spokojenost. Doporučuji.

Hana Hrbčeková

29.11.2018 08:03:34


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (17)

Perfektní

Velmi dobrý výrobek za super cenu.

Výhody:

Cena, rychlá instalace, spolehlivost. Robustní provedení, vhodný pro aplikace v průmyslu.
Velmi rychlé dodání.

Nevýhody:

Nevím.

Jaroslav Čermák

29.11.2018 06:25:34


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (8)

USB Flash disk A-Data C906, 16GB, USB 2.0, černý

funguje

kucera

29.11.2018 05:12:06


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (17)

Cena výkon OK

Modelování a kreslení 3D sestav včetně pohyb v terénu zatím perfektně zvládá.

Výhody:

Velký displej, slušné rozlišení.

Nevýhody:

Po skončení platnosti zkušebních verzí 365 a antivir komplikace s konfigurací (např. pošta), ale mašina jako taková OK.
Velký rozměr na přepravu bez potřebného obalu. Nutno počítat s překvapivě větším batohem, nebo taškou.

bart.tomik

28.11.2018 23:07:05


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (10)

Bezproblémový akumulátor

Akumulátor vydrží asi o něco více, než originál (aspoň se mě zdá). Rozměrově úplně stejná, přesně zaklapne a drží. Používám cca 1/4 roku a zatím bez jakéhokoli problému.

smajlik

28.11.2018 22:07:48


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (8)

HpZink fotopapír

Fotografický papír malé velikosti. Je samolepicí, což nabízí široké uplatnění. Kvalitní fotky, ostré barvy. Spokojenost.

Výhody:

Malé rozměry fotopapíru, umožní i využití pro označování s textem, znaky apod.

Nevýhody:

-Malá velikost může být také nevýhoda
-Cena

Jaroslav Dastych

28.11.2018 21:43:38


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (9)

Musí být titulek povinný?

fajn jako další disk na data, nevhodné jako systémový disk

Výhody:

velká kapacita v malém těle

Nevýhody:

Na časté zapisování to díky SMR moc není

Nepodepsaný uživatel

28.11.2018 20:09:07


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (19)

OK

bez problému

Výhody:

spolehlivá značka

Nepodepsaný uživatel

28.11.2018 20:04:59


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (10)

OK

bez problému

Výhody:

spolehlivá značka

Nepodepsaný uživatel

28.11.2018 20:04:33


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (19)

OK

bez problému

Nepodepsaný uživatel

28.11.2018 20:03:53


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (19)

OK

Karta bez problému

Nevýhody:

Bohužel dodávána bez krabičky

Nepodepsaný uživatel

28.11.2018 20:03:00


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (8)

Nabíječka

Tato nabíječka splnila mé očekávání.

Výhody:

Má čtyři nezávislé sloty, čtyři rozsahy proudu nabíjení a vybíjení.
Automatický přechod na udržovací proud.
Testuje kapacitu baterií.
Má režim regenerace baterií. i když se starými baterkami žádná...

Nevýhody:

Napájecí zdroj je zvlášť, i když při poruše zdroje výhoda.

JaroslavK

28.11.2018 19:18:01


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (17)

Spokojenost

Není co vytknout.

Výhody:

Vypínání dalších připojených spotřebičů tímto zcela vyřešeno. Vřele doporučuji.

Nepodepsaný uživatel

28.11.2018 19:11:26


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (16)

Externí box na HDD AXAGO EE35-XA3, USB3.0, SATA 3.5"

Opakovaně kupuji.

Výhody:

Výborně zpracované.

Nevýhody:

NEMÁ!!!

E. Sláma

28.11.2018 18:58:50


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (19)

Rychlonabíječka

Recenzi jsem již jednou psal, asi se ztratila v Matrixu.
Dobrá nabíječka na cesty. Nabíjí velice rychle.
Nabíjí velkým proudem, některé baterie to nemají rády.
Baterie se dost zahřívají, 50 stupňů i více.
Samotná nabíječka je cítit.

Výhody:

Rychlá, po nabití přejde na udržovací proud.
Nabíjí i jednu baterku.
Dobrá cena.

Nevýhody:

Moc rychlá.

JaroslavK

28.11.2018 18:46:56


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (10)

WiFi router NETIS WF2880

zatím pracuje spolehlivě a dobře, i před domem v pergole mám signál - naprostá spokojenost

Ladislav

28.11.2018 18:19:07


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (13)

Spokojenost

S dodaným zbožím jsem spokojen.

Výhody:

Rychlé dodání

Nepodepsaný uživatel

28.11.2018 18:17:43


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (10)
Špatná recenze Špatná recenze (19)

Dobrá cena !!!

Se zbožím jsem naprosto spokojen

Výhody:

Rychlé dodání.

Nepodepsaný uživatel

28.11.2018 18:15:52


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (10)

Úhlová redukce HDMI

Pro připojení do televize na stěně bylo potřeba kabel připojit o 90° otočený, aby se hezky vešel.

Výhody:

Kvalitní provedení beze ztráty kvality signálu.

Honza

28.11.2018 16:54:41


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (19)


Pavla Silovská
Obchodní informace

377 993 144

Ing. Michal Trnka
Technická konzultace

377 993 133

info@lan-shop.cz


Dnes přinášíme


56366 zboží od 390 výrobců ve 203 kategoriích. Z toho 33888 druhů zboží skladem*


Proč nakoupit


Proč nakoupit na LAN-SHOP.cz







Nabízíme splátkový prodej, slevy, akce, dodávky po celé ČR
(Osobní odběr Zásilkovna: Beroun, Brno, České Budějovice, Frýdek-Místek, Havířov, Holešov, Hradec Králové, Jihlava, Karlovy Vary, Kladno, Kolín, Kroměříž, Kutná Hora, Liberec, Mladá Boleslav, Most, Náchod, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Písek, Plzeň, Praha, Rakovník, Rudná, Rýmařov, Teplice, Trutnov, Třebíč, Třinec, Uherské Hradiště, Uherský Brod, Ústí nad Labem, Vyškov, Zlín, Znojmo, Žatec, ...).

© LAN-SHOP Počítače od A-Z, Internetový obchod, Plzeň
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.