Nejnovější recenze

... doplnění předchozí recenze uni čtečky Viking s Lightning konektorem...

Ověřeno - 4K TV Panasonic 60CX740 přehraje, ze čtečky s rychlou kartou SDXC ve slotu USB3, videa 4K/60p zkopírovaná na kartu z iPhone ...

Jaroslav Kazmíř

18.01.2018 08:13:39


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Překvapivě dobrá univerzální čtečka micro SD Viking

Tahle neoriginální a relativně levná uni čtečka toho umí poměrně dost a to dost dobře.Doporučuji...

Výhody:

Na rozdíl od originální čtečky Apple funguje s vloženou kartou jako USB flash, dokonce i pro 4K/60p videa! Super!
Čtečka ukládá fotky i videa tam i zpět i na iPhone!
Bez problémů lze spouštět muziku (včetně flac(!), fotky i videa přímo z adresářů na kartě. Ověřeno i na několika videích 4k/60p, přímo natočených na iPhone i stažených samplů, na rychlé kartě micro SDXC!
Na iPhone 8+ s kartou Evo plus 128GB běží bez jediného škubnutí videa 4k 60p natočená na iPhone i stažená z netu!
Šikovná jednoduchá aplikace iUSB na iPhone umí jednoduše pořídit fotky a až 4K video a ukládat přímo na kartu. (bez extra foto funkcí). Měla by umět kopírovat i data některých jiných aplikací...
Na PC Yoga Lenovo 500 běželo kopírování přes USB3 z PC na kartu SDXC něco přes 30MB/s. Na malých USB jsem ji nezkoušel, ale věřím, že nebude problém...
Čtečka je překvapivě malá... Zatím žádný problém. Celkově velká spokojenost!

Nevýhody:

Někde může vadit tvar čtečky, zabere cca 2cm na obou stranách vedle USB konektoru...

Jaroslav Kazmíř

17.01.2018 19:04:21


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Zvuková karta na USB, externí

Zvuková karta na USB, externí

Nepodepsaný uživatel

17.01.2018 00:23:00


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Kvalitní páska

Kvalitní páska do psacího stroje Samsung SQ-3000. Krásný tisk.

Jiří J.

07.01.2018 15:22:16


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Super

Funguje super! Hlavně potom, co jsem si uvědomil, že stačí prst přiložit a není třeba přejetí :)

Výhody:

cena
podpora (ovladače přímo zde na webu LAN-SHOPu)

Nevýhody:

možná příliš invazivní barva pro někoho ;)

Josef

03.01.2018 12:44:06


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Naleštěná bída

Objektivně vzato se za tuto cenu opravdu nic lepšího vyrobit nedá, na druhou stranu je to jenom taková naleštěná bída. Kvalita zpracování je těsně na hranici produktu z vietnamské tržnice, je sice hezké, že uvnitř je látka s vodoznakem "Modecom", a na přední kapse a na madlech zipů je logo "Modecom", ale kvalitu to nijak nevylepšuje. Na obrázku to vypadá daleko lépe, než ve skutečnosti. Kdo se s tím nechce nijak prezentovat a chce to používat opravdu jen na občasné přenášení notebooku, tomu to stačí. Polský dodavatel, vyráběno v Číně. Co víc dodat. První věc, která na tom dle mého názoru (doufám, že ještě v záruce) odejde, budou ty levné zipy z plastové spirály. Znovu bych si to nekoupil, ani to nikomu nedoporučil. Bohužel jsem se nechal zlákat předchozími recenzemi.

Výhody:

Za tu cenu se nic lepšího čekat ani nedalo.

Nevýhody:

Naleštěná bída.

Jindřich

19.12.2017 19:48:53


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Karta je OK

Objednal jsem si SD kartu a jsem velice mile prekvapen rychlosti dodani,cenou i komunikaci.S cistym svedomim mohu doporucit

Výhody:

Cena,rychlost dodani,komunikace

Nevýhody:

Nevim

Petr Bouše

15.11.2017 14:10:43


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Obálka na CD/DVD, papírová, bílá, 100 ks

Obálky bez lepidla na chlopni se špatně shání, zde bez problému.

VáclavB

12.10.2017 17:58:01


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

První zapnutí

Dobry den objednal jsem ho z tohoto obchodu a nejde mi zapnout uz je 1hodinu na nabijecce a nic ... jestli nekdo vite tak mi prosim poradte

Anonym

23.09.2017 13:47:32


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (6)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Starší typ Koss GT.5

Prosím o radu kde sehnad náhradní molitany pro Koss GT.5 ?
Pasují na tento typ i jiné?

Kyjos

22.09.2017 11:56:27


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (1)

Univerzální záloha pro domáví počítač

Jednoduchá záloha a ochrana s možností konfigurace a řízení z počítače.

Výhody:

mnoho zásuvek
ochrana LAN linky
master-slave zásuvky

Nevýhody:

neodpojitelný přívodní kabel s rovnou vidlicí

Milan

31.08.2017 10:19:11


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

nedokáže nabíjet 2 a více zařízení zároveň

Powerbanka nezvládne nabíjet 2 a více zařízení naráz. Při připojení mobil + tabletu či 3 mobilů se powerbanka po chvíli vypne. Výrobce reklamace zamítá z důvodu, že jde o normální stav překročení limitu pro napájení. Tím tato powerbanka ztrácí úplně smysl využití, nechápu k čemu má tedy 3 výstupy. Pro nabíjení jen jednoho zařízení se najdou menší a lehčí powerbanky.

Výhody:

nic

Nevýhody:

- nedokáže nabíjet 2 a více zařízení zároveň
- velká
- těžká

OndřejL

28.08.2017 17:09:27


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Nezvládne nabíjet více zařízení naráz

Powerbanka nezvládne nabíjet 2 a více zařízení naráz. Při připojení mobil + tabletu či 3 mobilů se powerbanka po chvíli vypne. Výrobce reklamace zamítá z důvodu, že jde o normální stav překročení limitu pro napájení. Tím tato powerbanka ztrácí úplně smysl využití, nechápu k čemu má tedy 3 výstupy. Pro nabíjení jen jednoho zařízení se najdou menší a lehčí powerbanky.

Výhody:

žádné

Nevýhody:

- Velká
- těžká
- nedokáže nabíjet 2 a více zařízení zároveň

OndřejL

28.08.2017 17:04:52


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

SPOKOJENOST

Je to přesně to, co jsem potřeboval a ještě i v danné barvě.
Poměrně rychlé bezproblémové dodání DPD.

Výhody:

- Levná
- Příjemná na dotek

MilanS

10.08.2017 16:01:42


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

super

Když jsem rozbalil balík vykoukl na mě malinký repráček. Ale nenechte se oklamat na svou velikost je velmi hlasitý.

Výhody:

Vysoká hlasitost
Kabely na nabíjení a kal se dvěma jacky součástí balení
pěkný vzhled
hezké zabalení

Nevýhody:

K repráku jsou přiloženy tři papíry. Jen na jednom jsem našel češtinu na ostatních chyběla. Na všech je ale alespoň slovenština.
Logo HP svítí takže si myslím že by baterie vydržela déle kdyby nesvítila.

MatoušM

20.07.2017 08:58:39


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (2)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Melmi dobry

Delsi dobu jsem rozvazoval jaky tel.si koupit vsadil jsem na tento model a jsem velmi spokojen

Výhody:

Prehledny,rychli,zabezpeceni,ovladani,spolehlivi,

Nevýhody:

Malo doplnku (pouzdra,silnejsi baterie,atd.

Petr

17.07.2017 05:11:51


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (2)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Wifi router

Obchod rychle reaguje a odesila... za to 100%
Zakoupil jsem wifi router kde bylo v popisu napsano dve odnimatelne anteny.....a jsou pevne tim padem nemuzu pripojit svou silnejsi prez konektor SMA
Popis obchodu
Anténa 2x externí 5 dBi odpojitelná
Popis na obalu vyrobce
2x fixed antena

Výhody:

Jednoducha instalace
Dve anteny
Zatim bezproblemovy provoz

Nevýhody:

Az na neodnimatelne anteny zadne nevyhody jsem nezjistil

Jarda

30.06.2017 18:05:13


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Skvělá malá case pro ATX desky

Malá "velká" case, hlavně na hloubku je celkem rozumná 41cm. Odhlučněná se snadným přístupem a instalací.

Výhody:

možnost otevřít horní část pro výfuk vzduchu
luxusní možnost osazení ventilátory i chladiči a dva přibalené 12cm jsou celkem kvalitní

Nevýhody:

nápad umístit až 3 SSD disky do nevětrané části, přímo za hřející CPU, není šťastný
tlačítko pro zapnutí má nejistý stisk a jasná modrá LEDka kolem něj, která signalizuje napájení, si říká o odpojení

Milan

29.06.2017 16:34:42


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Výkonný procesor

Procesor pro práci i zábavu. Dobrá cena včetně kvalitního plně použitelného chladiče. Je se chladič šroubuje přímo na backplate desky, takže trochu složitější instalace.

Výhody:

6 jader a 12 vláken
přibalený dobrý chladič

Nevýhody:

ještě není vše optimalizované
chladič má trochu náročnější instalaci

Milan

24.05.2017 11:15:08


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Dobrý základ pro nový PC s Ryzen

Aktuálně jedna z nejlepších nových desek pro Ryzen procesory. Super výbava za ještě přijatelnou cenu. Osazená RAM CMK16GX4M2B3200C16 a Ryzen 5 1600, bez problémů běžela s v1.6 v základu a po upgradu na v2.40 běží paměti na 2933 MHz. Tak snad se dalšími úpravami BIOSu ještě zlepší.

Výhody:

dobré vybavení, M.2, audio i síť
Velmi příjemná cena

Nevýhody:

stále se ladí BIOS
nemá osazený modul s WiFi a Bluetooth

Milan

24.05.2017 09:19:41


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Pomalý notebook

nedoporučuji

Výhody:

dotykový display

Nevýhody:

Nejhorší je strašně pomalý start, kdy celkové zapnutí notebooku včetně přihlášení trvá kolem 4 - 5 minut.
Hodně pomalé je i následné spouštění jakýkolich aplikací, nebo otevírání větších souborů - třeba i ve wordu.

Matej

20.05.2017 17:24:43


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (2)

Tady bych nic nekupoval..!!!

Tady bych nic nekupoval..!!!, Přišlo mi jiné zboží než jsem objednal...Made in China..., Jedna ze zástrček zcela nefunkční.., tak jsem tam zatelefonoval, počítač mi odpověděl, že jsou všichni zaneprázdněni..PS: A tom jsem zboží zaplatil kartou, předem...hrozné....:o(

Výhody:

žádné

Nevýhody:

všechny

Dušan Benda

15.05.2017 15:32:43


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Toslink Goobay

Potřrboval jsem sloučit 2 signály z optického výstupu TV a Internetového rádia do domácího kina. Domácí kino disponuje pouze jedním optickým vstupem.

Výhody:

Splnilo přesně svůj účel.

Nevýhody:

Nic

Milan

11.05.2017 16:12:14


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Nezobrazuje sms

Nezobrazuje sms, pry vada sim karty, ale v jinem telefonu sim normalne funguje.

Hana Kvapilova

10.05.2017 20:16:17


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Malý, levný, se slušnou výdrží pro méně náročné

Chtěl jsem malý a levný smartphone na obyčejné použití. Také byla podmínka alespoň trochuslušná výdrž baterie. Což se víceméně povedlo. Telefon sice nenadchne, ale ani výrazně neurazí. Takže jsem celkem spokojen. Doporučil bych spíše pro méně náročné.

Výhody:

- malé rozměry
- celkem ucházející výdrž aku, při větším použití s WiFI 2 dny, při šetrnějším zacházení cca dvojnásobek
- celkem slušný poměr cena/výkon

Nevýhody:

- nainstalované aplikace nelze přesunout na SD kartu, vlastnost Android 6,0, tzn. místo na aplikace je max 1,0GB a to je dost málo. V případě přesunu je SD kartu nastavit jako interní uložiště a pak již telefon bez této karty nebude plně funkční, největší slabina OS
- nic moc displej, špatná čitelnost na slunci a přesnost jeho dotykovosti je dost špatná, hlavně při psaní zpráv, největší slabina telefonu
- fotoparát je na tom s kvalitou fotek také dost bídně, ale to já celkem oželím
- poměrně dost dlouhá doba nabíjení, ze sítě cca 2-3 hodiny dle vybití a z USB + ještě min. cca 1 hodina

Jiří

30.04.2017 19:09:39


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

GPS USB dongle

Po vyzkoušení jsem j velmi spokojen rychle spojení se satelitem spojeni s navigačním programem MapFactor Navigator ok ukazuje přesně.

Výhody:

Dobrá cena Doporučuji funguje tak jak ná 100%

Nevýhody:

Krátký propojovací kabel dokoupit prodlužku

Jiří Babáček

26.04.2017 14:27:09


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Dokonalost

Kdo jeste vaha tak at prestane zvuk je fakt paradni mozna az moc basu staci fakt na minimalni nastaveni . Kvalita vyroby atd je taky perfektni . Jediny co by se dalo malicko vytknout je tloustka kabelu na propojeni takovy bedny by si zaslouzily klidne neco tlustsiho ale svuj ucel plni .

Výhody:

Perfektni zvuk i provedeni.

Nevýhody:

Na zadnou jsem neprisel.

RaY

24.04.2017 22:04:37


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Recenzia

Neodporúčam, hneď po rozbaleni boli problémy s mikrofónom, počas hovoru má druhá strana buď vôbec nepočula alebo veľmi zle.Na moju sťažnosť na FB stránke ktorú som písala do správy nikto nereagoval a nemienim posielať telefón do Prahy na servis lebo poštovné má vyjde drahšie ako samotná oprava

Lenka

13.04.2017 19:23:59


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (3)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Akční cena? To myslíte vážně?

Předražený PC za "akční cenu".

Výhody:

Snad dost dobrý na kancelářské práce a brouzdání po internetu.

Nevýhody:

Předražený a zastaralá sestava.

Jan Ukrt

11.04.2017 11:33:07


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Nepoužitelné

Nepoužitelné, pouzdro nejde pořádně připnout k držáku a počas jízdy pořád padá při každé nerovnosti. Vyhozené peníze.

Nevýhody:

Nepoužitelné :(((

Tomas

05.04.2017 06:44:56


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (6)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Kabel nemá zapojené datové piny

Kabel nemá zapojené datové piny. Takže např. telefon nemá šanci USB zařízení nacházející se na druhém konci kabelu detekovat natož s ním nějak komunikovat.

Výhody:

Pokud máte rádi černou, můžete si kabel třeba uvázat kolem krku.

Nevýhody:

Kabel nemá zapojené datové piny

Jaroslav Záruba

27.03.2017 09:35:39


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (2)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Šikovný stojánek

splňuje funkci

Výhody:

+ rozměrově šikovný
+ tablet se nechá postavit skoro do svislé polohy

Nevýhody:

žádné

Dáša

23.03.2017 08:44:00


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

testovací recenze

komentář recenze

Výhody:

výhody

Nevýhody:

nevýhody

Dasa

23.03.2017 00:00:00


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (2)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

rychlost

CrystalDiskMark 3.0.2 (C) 2007-2013 hiyohiyo

Sequential Read : 23.113 MB/s
Sequential Write : 5.905 MB/s
Random Read 512KB : 23.104 MB/s
Random Write 512KB : 2.773 MB/s
Random Read 4KB (QD=1) : 4.856 MB/s [ 1185.6 IOPS]
Random Write 4KB (QD=1) : 0.404 MB/s [ 98.6 IOPS]
Random Read 4KB (QD=32) : 4.663 MB/s [ 1138.5 IOPS]
Random Write 4KB (QD=32) : 0.460 MB/s [ 112.3 IOPS]

Test : 50 MB [E: 1.5 (0.2/14.9 GB)] (x3)
Date : 2014/06/08 15:05:05

Kryl

08.06.2014 15:09:27


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Ideál

Ideální bedna pro ATX desky. Dobré zpracování, dobré chlazení. Nemám co vytknout. Pár PC jsem už do této skříně stavěl a teď si ji objednávám i pro sebe. Ten kdo má rád dobrou skříň a nechce děrovaný bočnice, sáhne po této skříni.

Výhody:

Dobré chlazení (2x ventilátor)
Žádné díry v bočnicích
Umístění zdroje dole
USB 3.0

Tomáš Zeithaml

01.06.2014 19:06:04


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Super myš

používám k notebooku,pravda né každý den, ale s kvalitními bateriemi vydrží opravdu velmi dlouho.

Výhody:

Kvalitní zpracování,cena

Nevýhody:

Neobjevil jsem žádné

Martin Orvoš

28.05.2014 22:13:21


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

E540 (20C6000LMC)

Produkt som vybral z dovou lepsieho spracovania a podpory ako u IdeaPad-ov
Velkou obavou bol blue screen na druhy den po zakupeni - na zaklade komunikacie s podporou ThinkPad som aktualizoval Bios a problem bol vyrieseny.
IdeaPad Z510 ma sice podsvietenu klavesnicu a hybridny disk, ale je to multimedialny NB, tak som radsej siahol po tomto. Je to sice zakladny model TP ale urcite viac vydrzi.

Výhody:

Kvalita spracovania
Pevnejsie prevedenie v porovnaní s IdeaPad Z radou a malý cenový rozdiel
Win 8
Klavesnica, dokovanie
Matny displej
Klavesnicove skratky pre w8 a w7
i5 bohate staci (vzdy pomoze notebookcheck, niektore i7 su podstatne slabise v tejto cenovej kategorii)
Graficka karta vstavana aj externa
Celkom fajn reproduktory
Programy od lenova: vyhladanie novych ovladacov, password a fingerprint manager, aplikacia na ovladanie cez telefon

Nevýhody:

Potrebne prestavenia v Biose - bootovanie po sieti, ktore po spanku/hibernacii pocitac hned zaplo ak bol pripojeny sietovy kabel
Cakal som ze bude o trochu tichsi
Pre w8 neni podpora Power managementu (posledny Dell to mal standardne - hlavne nastavenie kedy sa ma zacat nabijat baterka)

Nepodepsaný uživatel

26.05.2014 18:56:58


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

HP ElitBook 8570p

Tento notebook jsem si zakoupil jen kvůli FireWire konektoru, ale jsem s ním velmi spokojený a to pro jeho svižnost s videem, rychlým načítáním dat atd. Nemám jej dlouho, cca týden, tedy jej hodnotím jen z toho co jsem prošel, velmi dobrá výdrž baterie 4-5hod.
Výrobek je prozatím spolehlivý a má operační syst. W7 a můýe být i na W8 (toto si ale nechám udělat až později tj. dotykový displej!).
V LAN Shopu jsem za něj zaplatil 21.731,-Kč včetně dopravy dárek FlasDisk 8GB. Podotýkám, upozornit prodejce na přepravu v opatrnosti zacházení se zbožím, málem byl problém v poškození a zbytečným průtahům v řešení rekl. ap. (DPD by si měla více dávat pozor na přeprav. zboží) ale jinak vše OK s dodací lhůtou atd.

Výhody:

Přisvětlení klávesnice lampičkou v rámu displje, pěkně reagující tlačítka klávesnice, má numer. klávesnici.

Nevýhody:

USB jsou blízko sebe (ale má čtyři a lze se potížím vyhnout rozbočovačem. Dvě uSB můžete ale vždy použít.

Lang

24.05.2014 11:09:02


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

nemá Chybu

nemá Chybu

Výhody:

APC Back-UPS 500VA 300W, AVR
vynikajici ochrana PC.

Nepodepsaný uživatel

14.05.2014 21:50:47


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

nemá chybu

nemá chybu

Výhody:

avast! Internet Security 7
vynikajicí, dobra ochrana Systemu.

Nepodepsaný uživatel

14.05.2014 21:47:32


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

nemá chybu

vynikajicí

Výhody:

AVAST! Pro Antivirus 8
vynikajicí, dobra ochrana Systemu.

Nepodepsaný uživatel

14.05.2014 21:45:30


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

vynikajicí

vyníkající

Výhody:

Windows 7 Home Premium SP1, 32-bit, CZ, OEM, 1pk
nové funkce potpora ovladaču a her internetu videa zvuku
novych procesoru paměti grafik desek hardisku wify.

Nevýhody:

škoda že nejdou starši programy.

Nepodepsaný uživatel

14.05.2014 21:40:41


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

nemá chybu

super vykon

Výhody:

Seagate SV35.5 Series, 1TB, 3.5", SATA III, 64MB, 7200rpm
super vykon.

Nepodepsaný uživatel

12.05.2014 23:28:40


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

nemá chybu

nemá chybu

Výhody:

rychle kopirovani souboru nemá chybu.

Nepodepsaný uživatel

12.05.2014 23:23:03


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

nemá chybu

nemá chybu

Výhody:

USB Flash disk Kingston DataTraveler R30, 16GB, USB 3
rychle kopirovani souboru nemá chybu.

Nepodepsaný uživatel

12.05.2014 23:20:42


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

nemá chybu

nemá chybu

Výhody:

USB Flash disk Kingston DataTraveler R30, 32GB, USB 3.0
nemá chybu rychle kopirovani souboru.

Nepodepsaný uživatel

12.05.2014 23:16:48


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

nemá chybu

dobry vykon

Výhody:

Gigabyte 990XA-UD3 rev. 3.0, AM3
dobry vykon.

Nepodepsaný uživatel

12.05.2014 23:11:01


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

nemá chybu

super vykon

Výhody:

AMD FX-6300 Black Edition, 3.5GHz, 14MB, AM3 , 95W, box
super vykon.

Nepodepsaný uživatel

12.05.2014 23:07:36


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

nemá chybu

super chladič

Výhody:

HDD DeepCool ICEDISK 2
viborně chladi.

Nepodepsaný uživatel

12.05.2014 23:03:44


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

nemá chybu

nemá chybu

Výhody:

SilverStone Heligon HE02, pasivní
supr univerzalni chladič

Nevýhody:

rozměry.

Nepodepsaný uživatel

12.05.2014 22:58:51


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)


Pavla Silovská
Obchodní informace

377 993 144

Ing. Michal Trnka
Technická konzultace

377 993 133

info@lan-shop.cz


Dnes přinášíme


57071 zboží od 416 výrobců ve 203 kategoriích. Z toho 35542 druhů zboží skladem*


Proč nakoupit


Proč nakoupit na LAN-SHOP.cz







Nabízíme splátkový prodej, slevy, akce, dodávky po celé ČR
(Osobní odběr Zásilkovna: Beroun, Brno, České Budějovice, Frýdek-Místek, Havířov, Holešov, Hradec Králové, Jihlava, Karlovy Vary, Kladno, Kolín, Kroměříž, Kutná Hora, Liberec, Mladá Boleslav, Most, Náchod, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Písek, Plzeň, Praha, Rakovník, Rudná, Rýmařov, Teplice, Trutnov, Třebíč, Třinec, Uherské Hradiště, Uherský Brod, Ústí nad Labem, Vyškov, Zlín, Znojmo, Žatec, ...).

© LAN-SHOP Počítače od A-Z, Internetový obchod, Plzeň
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.