Nejnovější recenze

Recenze VoIP telefonu GXP-1625

Telefonování s VoIP telefonu funguje dobře, kvalita hovoru je stejná jako u pevné linky. Napájení přístroje mám přes adaptér, POE napájení se mi nepodařilo zprovoznit, možná to neumí můj router. Telefon nemám trvale zapnutý, použití je příležitostné několikrát za měsíc na delší hovory.

Výhody:

Při trvalém připojení k routeru může spolehlivě nahrazovat pevnou linku.

Nevýhody:

Zatím žádné.

Josef

19.05.2019 22:59:47


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Bezproblémová paměť

Zakoupeno jako levnější alternativa pro dual režim k paměti SK Hynix HMA81GS6CJR8N-VK s totožnými parametry.

Prodejci bych vytknul opožděné dodání, ale více zamrzí rozdílný datum mezi zálohovou fakturou a skutečným datem dodání zboží. Na dokladu je datum platby za zboží. Vzhledem k doživotní záruce lze tuto skutečnost pominout.

Výhody:

Bezproblémový chod v NB Dell G3. DOPORUČUJI.

Nevýhody:

Žádné, hodnoceno po 6 měsících používání..

Josef

19.05.2019 10:00:12


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

kabel

dobrý kabel

Výhody:

-

Nevýhody:

-

Jiří

17.05.2019 11:55:02


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Sluchatka

Super

Iveta

17.05.2019 03:15:59


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Doporučuji

Pokud vám "odejde" originální adaptér u notebooku, s tímto si v pohodě vystačíte ...

Výhody:

Malá velikost
Provedení

Nevýhody:

----

Hugajev

16.05.2019 23:46:15


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Doporučuji

Dárek ženě - velice spokojená. Malička myš k notebooku, dělaná na cesty.

Výhody:

Malá velikost
Provedení
Funkčnost

Nevýhody:

----

Hugajev

16.05.2019 23:43:49


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Doporučuji

Malá myš, ideální k notebooku na cesty

Výhody:

6 tlačítek
Malá velikost
Funkčnost
Zpracování

Nevýhody:

----

Hugajev

16.05.2019 23:41:54


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Doporučuji

Bezproblémové propojení TV s xboxem

Výhody:

Zpracování
Kvalita
Cena

Nevýhody:

----

Hugajev

16.05.2019 23:39:50


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Myš bez ocasu a tlačítek

Laser je v neviditelné části spektra, Je černá matná. Kurzor reaguje na sebemenší pohyb (textilní podložka). Je dobré mít vedle ní ještě myš s tlačítky. Lehce klouže po povrchu: jemný textil, lamino, papír. Kurzor skáče na velmi hrubém textilu (sedák židle). Opravdu není vhodná pro choleriky.

Výhody:

Naprosto tichá a dá se použít na rolování stránkou nahoru a dolů. Kurzor pravím tlačítkem také umístíte zcela nehlučně.

Nevýhody:

Není přímo vhodná pro přesnou práci, nikdy netušíte, zda akceptuje již první kliknutí, nebo až osmé. Prakticky nemáte odezvy, zda jste stiskli tlačítko a zda jednou, nebo máte dvojklik. Velmi často chcete jeden klik a myš udělá dvojklik, nebo naopak. Kolikrát kliknete na co jste nepotřebovali, protože pohyb ruky vyhodnotí jako pokus o stisknutí tlačítka.

VladimírV

16.05.2019 14:21:22


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

zvykám si

Nejsem ještě úplně sběhlý v ovládání

Výhody:

dobře fotí, zelména text

Nevýhody:

Za slunného počasí je velmi nezřetelný display - obtížné čtení i ovládání

Jaroaslav Bacílek

16.05.2019 12:44:54


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Rollei 540 recenzička

Rollei 540 je dobrou volbou v porovnání cena výkon.Zpracování je slušné a pouzdro odolné.
Velmi jsem ocenil možnost nahrávání časosběrného videa s možností nastavení snímací frekvence.Záznam videa ve full hd při 60 fps je velmi solidní ,k pořizovací ceně se dá říci že i mírně nadstandartní. Video v rozlišení 4k 30fps je z mého pohledu téměř nepoužitelné,snad možná při použití více statických záběrů.Rychlejší pohyb a nestabilní držení kamery je v tomto rozlyšení krutě viditelné.I tak samozřejmě ke kameře dokupte rychlou micro sd kartu a to minimalně class 10,nebo ještě rychlejší.Záznam fotek je dobrý,ale fotoaparát je prostě fotoaparát.Kameru rozhodně nepokládejte na vypouklý objektiv at si ho zbytečně nepoškrábete.Závěrem vám tuto kameru mohu doporučit, na dovolenou bohatě postačí,na sportovní rychlé záběry zvolte režim HD 120fps a budete žasnout nad plynulostí videa.

Výhody:

Cena
Velmi slušné Full HD video při 60fps
Jednoduché ovládání
Poměrně dobré celkové zpracování.
Slušná světelnost objektivu při snížených světelných podmínkách.

Nevýhody:

Slabší výdrž baterie
4K video slabší dosti trhané v porovnání s jinými,samozřejmě dražšími kamerami při 30fps.

Martin Nekvapil

16.05.2019 11:33:31


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Výkonný a tichý

S PC jsem spokojen; splnil má očekávání. Od Zotacu vlastním už starší model CI327 a na základě zkušeností s ním jsem se rozhodl pro CI640. Prioritou je pro mě pasivní chlazení.

Výhody:

Tichý chod bez ventilátoru (při používání s SSD)
Výkon dostatečný pro běžné domácí používání; hry nehraji.
Mnoho portů
Nízká spotřeba
Malé rozměry

Nevýhody:

100% bezhlučný není, ale ten "šum" je znatelný jen v naprostém tichu.

Pavel

16.05.2019 11:20:02


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Recenze na SSD disk

Velký disk za levné peníze

Výhody:

Super rychlý s malou spotřebou

Nevýhody:

Není kompatibilní s Windows 7, pouze s novějšími verzemi

Eva

16.05.2019 10:54:04


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Kabel plně funkční

Používám pro Olympus TG4 a vše funguje jak má ( tj. nejen komunikace, ale i nabíjení)

Výhody:

Lepší cena než originální Olympus

Nepodepsaný uživatel

16.05.2019 10:26:13


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

SSD disk KINGSTON A400, 240GB, 2.5", SATA 3, TLC

Potřeboval jsem oživit starší PC, které mělo dlouhé starty a celkově pomalé načítání programů. Tento disk jsem vybral v poměru cena/výkon a očekávání splnil. Systém naběhne kolem 20 vteřin. Navíc je kompatibilní se SATA 2 což moje starší PC využívá.

Výhody:

Rychlost, cena, kapacita

Nevýhody:

Zatím žádné

Jaroslav

16.05.2019 08:43:44


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Switch ISW-501T

Odolný switch za výbornou cenu.

Výhody:

Vhodný pro průmyslové aplikace, upevnění na DIN lištu.
Napájení 12-48 V DC, 5 vstupů.
Velmi příznivá cena, rychlé dodání.

Nevýhody:

Zatím nevím.

J. Čermák

16.05.2019 08:13:55


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Redukce napájení pro Graf. Kartu PCI-e

Vše proběhlo podle očekávání.

Výhody:

Zboží dorazilo rychle a v pořádku, nízká cena za dopravu.

Miroslav Šilhavý

16.05.2019 08:09:57


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Switch PLANET IGS-501T

Spolehlivý switch za dobrou cenu.

Výhody:

Vhodný do průmyslových aplikací.
Upevnění ne DIN lištu.
5 kanálů
Napájení 24V DC

Nevýhody:

Nic

J. Čermák

16.05.2019 08:09:39


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Dobrá volba

Bez připomínek - dělá co má

Sam

16.05.2019 07:34:49


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Toner

OK

Sam

16.05.2019 07:34:02


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Koss UR20

Sluchátka jsem kupoval jako náhradu po svých 12 let starých SteelSeries H4, mám rád sluchátka přes celé uši. Tyto sluchátka jsou ještě větší, velmi pohodlné, lehké, nicméně mám obavu, že se materiál na náušnících brzy bude drobit, stejně jako na tři roky starých Geniusech. Nepoužívám je denně, ale tím, že jsou uzavřené, můžete je poslouchat opravdu hlasitě a okolí ( v mém případě spící rodina) nic nezaslechne. Používám s přiloženou redukcí na 6,2 jack s AV recieverem. Od zvuku jsem nic moc nečekal, doufal jsem, že se poměrně rychle rozhýbou a zvuk nebude takový plastový. Zatím se nestalo, ale nepoužívám je příliš často, takže ještě nemají "odehráno". Nicméně za ty peníze velice slušné. příjemně překvapila basová složka sluchátek. Nicméně musím upozornit, že se jedná o poslech výhradně v noci a za ticha, ve dne jsem je nevyzkoušel. Co se týká kabelu, 2,5 metru je u mě na hraně, ještě by to půl metru sneslo, kabel se jinak zatím po více než půl roce nekroutí, potěšila redukce na větší konektor a pozlacené konce, s připojením jsem neměl problém. Hrajou poměrně čistě, zatím jsem spokojen.

Výhody:

Přiložená redukce na 6,2 konektor
Cena
Velikost náušníků
Uzavřená konstrukce nepropustí zvuk ven
Kvalita kabelu s pozlacenými konektory

Nevýhody:

Tuším časem se rozpadne materiál náušníků, příště bych vybral s houževnatějším materiálem, ale uvidíme za rok
Snesl bych delší kabel
Plastovější zvuk, něco mu prostě chybí a nemůžu to přesně definovat

Jakub Plačko

16.05.2019 06:52:21


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

HDMI extender RF 5,8GHz

Stručně, funguje na 30m bez problémů přímé viditelnosti.
Instalováno tam, kde již čtvrtý HDMI extender přes UTP kabel shořel od přepětí ze zářivkových svítidel.
Odběr zařízení je cca 1,5A, čehož lze využít i pro USB 3 nebo USB 3.1 výstup.
Doporučení na závěr - odpojujte síťový napaječ a ušetříte nejen energii, ale i vlastní napájecí zdroj.

Výhody:

-instalováno přes plechový, pouze jednou stranou prosklený rack
-funguje i při silném el.mag rušení od zářivkových těles

Nevýhody:

-závažné zatím nezjištěny
-uvidím, jak dlouho vydrží napájecí zdroj neboť rekordér nemá USB výstup 2A

Petr Kudlák

16.05.2019 06:20:53


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Za ty peníze skvělé

Za ty peníze skvělé, jen by mohl mít feritové kroužky....

Libor

16.05.2019 05:54:35


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Sluchátka

S výrobkem jsme spokojeni.Poměr cena-kvalita.

Výhody:

Vše funkční :-).

Nevýhody:

Musí být opatrná manipulace-plast je křehký.

Jiří

15.05.2019 23:26:23


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

IP kamera Hikvision DS-2CD2055FWD-I(2.8mm)

Výborná kamera za dobrou cenu, i po měsících používání nemám co vytknout a jsem spokojen.

Výhody:

+ slušné 2k rozlišení
+ kamera sama zvládá z obrazu detekovat pohyb nebo změny
+ dostatečné přisvětlení i v noci
+ možnost sledování i v mobilu přes cloud a tudíž bez požadavku na veřejnou IP adresu nebo přesměrování portů

Nevýhody:

- jediné co mě překvapilo bylo, když jsem nastavil synchronizaci času z NTP serveru a pak ještě musel ručně nastavovat DST (tedy kdy začíná a kdy končí letní/zimní čas a o kolik se posouvá čas). Ale je to prvotní nastavení a pak už to bude snad napořád v pořádku (jestli nám nezruší změny času - ale i pak se to dá přenastavit, což může být výhoda, protože jinde jsem se s tímto nastavením nesetkal a vybírá se jen časové pásmo).

Vláďa M.

15.05.2019 23:20:14


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Splňuje co slibuje

Velmi malá čtečka karet, která splňuje všechny parametry, co slibuje, respektive jsou v její specifikaci. Využívá maximální rychlosti portů. Jen jsem, se setkal s problémy s protikusem - USB3.1 - kabelem, který, kdys koupený za nekřesťanský peníz, prostě jde jen na USB2. Ale protože při připojení do PC i NOT funguje čtečka standardně, je jednoznačně problém v kabelu, a nikoli ve čtečce. Za mě absolutní spokojenost a doporučuji!

Výhody:

Prostě splňuje specifikaci výrobce. Odchylky v měření do 10% pokládám za běžný stav, který netřeba řešit. Pokud naměří někdo víc, je to vina buďto vadného kusu, nebo vada v připojení či vašeho hardwaru. Pozor v USB 3 a vyšších je kvalita kontaktů zásadní.

smajlik

15.05.2019 21:54:33


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Karta dle specifikace

Karta, která podle měření splňuje specifikace, co udává výrobce. Takže za mě maximální spokojenost. Paměťovky od Kingstounu používám již desetiletí a zatím všechny plně funkční, snad vydrží i tato. Zatím cca rok od koupi je bez závad.

Výhody:

Rychlá spolehlivá karta za rozumnou cenu - co víc si přát ;-)

smajlik

15.05.2019 21:36:12


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

***

Dobrý disk za dobrou cenu od renomované firmy. Použil jsem jej pro oživení starého notebooku. A vyšlo to.

Výhody:

Solidní rychlost, dobrá cena.

Nevýhody:

Nevím, zatím bez problémů.

Láďa

15.05.2019 21:29:05


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

recenze tiskárny

S tiskárnou jsem spokojený.Hlavně jipoužívám ke
kopírování fotografií a ke skenování.

Výhody:

Je lehká a zabere málo místa je velmi tichá.Měl jsem již
několik tiskáren ale ty byly velmi hlučné.

Nevýhody:

obtížně se vkládají a vykládají bar.kazety

Emil

15.05.2019 20:41:08


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Anténa MaxLink Dipol, 2,4GHz, 10dBi

S anténou jsem velmi spokojen.

Jiří

15.05.2019 20:30:58


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

HDD Toshiba 2TB

Disk funguje spolehlivě. Používám ho na záznamy pořadů ze satelitního přijímače VU+

Výhody:

Cena

Nevýhody:

Žádná

StanislavK

15.05.2019 19:26:07


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

paměova karta

rychla spolehlivá karta

Výhody:

cena

Nevýhody:

nevim

Nepodepsaný uživatel

15.05.2019 19:17:47


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Super produkt

Jako náhradní zdroj super. Využila jsem ji v nemocnici. Produkt odpovídá ceně i výkonu. Firmu doporučuji

Výhody:

Lehká, vzhledově i barevně příjemná. Cena přijatelná, výkon dostačující. Kontrolky.

Nevýhody:

Nic

Mufinek

15.05.2019 19:15:35


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Kvalita

Originál je Originál

Nepodepsaný uživatel

15.05.2019 19:12:08


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Kvalita

Originál je Originál

vfexa

15.05.2019 19:11:11


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Kvalita

Originál je Originál

vfexa

15.05.2019 19:10:11


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Kvalita

Originál je Originál

vfexa

15.05.2019 19:08:52


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Výborná kvalita, příznivá cena

Výborná kvalita, příznivá cena, běží bez problémů již několik měsíců

Čejka

15.05.2019 17:41:11


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Instaluj a zapomeň

Perfektní výrobek, jako ostatně většina produktů Allied Telesyn. Po vložení do switche, zapojení kabelu a konfiguraci, můžete na tento modul zapomenout - nezklame.

Výhody:

Bezproblémový, spolehlivý.

Nevýhody:

Vysoká cena proti "NoName" - ovšem vyvážená "klidem v duši"

Zdeněk Hornych

15.05.2019 17:07:00


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Výborný NTB pro náročnou práci

Výborný NTB pro náročnou práci, včetně Autocad LT, zvládá i objemnější soubory levou zadní. Ne nadarmo má na sobě nápis "MOBILE WORKSTATION". Plně vybavený počítač.

Výhody:

Pokud zakoupíte k ntb vhodný monitor s USB-C, ušetříte za dokovací stanici. Vše jede po jednom kabelu - napájení, obraz, USB (tj. myš, ethernet adaptér atd.).

Nevýhody:

Nepodařilo se mi přesvědčit windows, aby ukazovaly výdrž baterie v hodinách, ukazuje se jen v procentech.

Jakub Švec

15.05.2019 17:06:47


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Nemá chybu

Dělá přesně to. co má.

Výhody:

Jednoduchá signalizace stavu nabití a průběhu dobíjení.
Jako baterka nesvítí moc, zato vééélmi dlouho. Na cestu z restaurace temným lesem vynikající.

Nevýhody:

Nevím o nich

Ladislav Jiránek

15.05.2019 16:55:52


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Nemá chybu

Dělá přesně to. co má.

Výhody:

Jednoduchá signalizace stavu nabití a průběhu dobíjení.
Jako baterka nesvítí moc, zato vééélmi dlouho. Na cestu z restaurace temným lesem vynikající.

Nevýhody:

Nevím o nich

Ladislav Jiránek

15.05.2019 16:55:02


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

malý, ale výkonný

spolehlivý, malý a výkonný. Ve firmě jich používáme více a nikdy žádný problém nebyl.

Výhody:

velikost a výkon

Nevýhody:

cena

Martin

15.05.2019 16:49:27


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Myš

Větší cestovní myš.

Výhody:

Dobře se drží.

Nevýhody:

Při vytahování kabelu se někdy navíječ nechce zaseknout, ale pak drží spolehlivě.

Petr

15.05.2019 16:23:17


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Recenze Dell Insp.

vybraný NTB jsem volil jako náhradu 10 let starého NTB. Při výběru jsem narazil na tento produkt a myslím, že volba byla správná. Po půlročním každodennm několika hodinovým provoze vše klape, nevyskytla se žádná závada, problém a pod. Využití NTB je všestranná od serfování na i nternetu, přes grafické zpracování fotografií, kancelářské práce na OFFICE, přehrávání filmů a samozřejmě her. Vše pracuje spolehlivě, rychle,

Výhody:

SSD pro OS, a dostatečný prostor na disku 1 TB, může být doplněno externím diskem různé velikosti.
podsvícená klávesnice
poměrně dobrá výdrž baterie, rychlé dobití baterie,
velice rychlý náběh OS
velice dobrá práce na klávesnici, rozmístěný kláves, jejich zdvih, příjemná práce,
nepoužívám touch pad, naistalovaná myš, vše OK,
jedná se o NTB pro všestranné využití, což jsem chtěl a požadoval,

Nevýhody:

snad bych dopručoval nainstalovaný W10 PRO
podsvícenou klávesnici bych uvítal v barevném provedení, ale není závadou,
po dobu používání jsem zatím neobjevil nějakou nevýhodu, která by mne nějak limitovala
vše potřebné jsem vyřešil, našel, žádné nepříjmené překvapení,


Vladimír M.

15.05.2019 16:15:26


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Bluetooth sluchátka

Rychlé dodání, obchod mohu doporučit.

Výhody:

Kvalitní sluchátka splnila očekávání.

Nevýhody:

Źádné

Icccceman

15.05.2019 16:06:26


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Síť.karta

Splňuje přesně to co jsem od ní očekával.Funguje zcela bez problémů.

Nepodepsaný uživatel

15.05.2019 16:04:27


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Pr. kabel

Funguje naprosto spolehlivě.

Výhody:

Dobrá cena
Vypadá bytelně.

Nepodepsaný uživatel

15.05.2019 16:01:39


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

USB hub AXAGON

Protože všechny podstatné vlastnosti a výhody jsou uvedeny v popisu výrobku na stránce Lan-shopu, uvedu navíc jen to, na co uživatel přijde až při užití.

Výhody:

+ USB konektory jsou lépe rozmístěny, jsou "nad sebou" místo "vedle sebe" jak to bývá u ostatních rozbočovačů tohoto typu, je tedy mezi nimi dost místa na připojení rozměrnějších konektorů a USB zařízení

+Tři konektory jsou umístěny na horní stěně krabičky, připojit zařízení je možné jednou rukou tlakem proti stolu, HUB neujíždí

+delší kabel pro připojení k počítači (40cm) umožňuje umístit HUB podle potřeby


Nevýhody:

Zatím jsem žádné nevýhody nezjistil

Josek

15.05.2019 15:56:50


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Plně funkční v serveru DELL PowerEdge T30

Plně funkční v serveru DELL PowerEdge T30

Výhody:

Plně funkční v serveru DELL PowerEdge T30

Michal

15.05.2019 15:31:07


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)


Pavla Silovská
Obchodní informace

377 993 144

Ing. Michal Trnka
Technická konzultace

377 993 133

info@lan-shop.cz


Dnes přinášíme


57073 zboží od 380 výrobců ve 201 kategoriích. Z toho 34583 druhů zboží skladem*


Proč nakoupit


Proč nakoupit na LAN-SHOP.cz









Nabízíme splátkový prodej, slevy, akce, dodávky po celé ČR
(Osobní odběr Zásilkovna: Beroun, Brno, České Budějovice, Frýdek-Místek, Havířov, Holešov, Hradec Králové, Jihlava, Karlovy Vary, Kladno, Kolín, Kroměříž, Kutná Hora, Liberec, Mladá Boleslav, Most, Náchod, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Písek, Plzeň, Praha, Rakovník, Rudná, Rýmařov, Teplice, Trutnov, Třebíč, Třinec, Uherské Hradiště, Uherský Brod, Ústí nad Labem, Vyškov, Zlín, Znojmo, Žatec, ...).

© LAN-SHOP Počítače od A-Z, Internetový obchod, Plzeň
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.