Nejnovější recenze

Příjemný notebook s několika zádrheli

Notebook splnil očekávání až na několik nečekaných překvapení. Víc v popisku výhod/nevýhod.

Výhody:

Solidní konstrukce
V cenové kategorii dobrý displej
Možnost rozšíření o SSD
Dlouhá výdrž + Li-Polymer baterie
Dokovací konektor

Nevýhody:

Obyčejná záruka - některá konkurence má On-site
Slot pro další disk není vybaven konektorem
Konektor vám nainstaluje leda tak Acer partner - svépomocí můžete přijít o záruku

FilipŠ

17.07.2018 08:54:34


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

V této cenové kategorii super

Je to sice jen plasťák, ale je lehký a celkem dobře zpracovaný. Má to pouze TN displej a s jeho nastavením si je potřeba důkladně pohrát přes kalibraci obrazovky ve správě barev v ovládacích panelech, aby se na to dalo koukat, ale jinak je to povedený stroj.
Pod víčkem jsou dva paměťové sloty, jeden je obsazený 4GB pamětí LG 2400MHz, Do druhého jsem přidal dalších 4GB, měl jsem Kingston 2666MHz, paměti fungují podle pomalejší v dual-channelu. Odinstaloval jsem veškerý předinstalovaný balast, včetně programů Acer, je to tam k ničemu.
Na závěr test ze CINEBENCH R15.038 s celkovou pamětí 8GB: OpenGL 33,18 fps a CPU 552 cb.
Pro srovnání desktop s i5-3470S s GTX650-2GB má 71,47 fps a 500 cb.

Výhody:

Oproti srovnatelnému řešení Intel je zde integrovaná grafika s daleko větším výkonem. Matný displej. Tichý.

Vladimír

15.07.2018 18:35:13


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

doktafon remax

Chybí návod. do počítače se ukládá v čínštině a nejsme schopni přijít na to jak to dát do češtiny. Nahrávka se vzdálenosti již zhruba 3 metrů není téměř vůbec slyšet. Pokud by byl možnost někde stáhnut návod tak bych to uvítala.

Výhody:

žádné snad cena

Nevýhody:

nepřehledné

jarmila

12.07.2018 14:35:29


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Prostě AVermedia....

Jelikož jsem se rozhodl do budoucna přejít na 4K, tak jsem vyměnit své Elgato HD60 za tuto Avermedii. Říkám si..k průchod to má, 1080p bez komprese (ta komprese od Elgata úplně mrvila obraz), skoro nulová latence, to bude pecka. Ale bohužel. Stejně jako jsem měl problémy s Live Gamer Portable, tak mám i s Live Gamer Extreme. Sice tentokráte je to jiný problém, ale je. Takže k problému - Stuttering, nebo jak to nazvat! Nejdříve jsem si říkal, že to je Twitchem, tak jsem si zkouknul záznam a v takovém množství, v jakém to bylo, to prostě Twitchem být nemohlo, navíc ani OBS nehlásilo žádné chyby a na stejné pressety jsem jel i s Elgatem a vše bylo vždy OK. Po zapnutí náhledu v OBS jsem zjistil, že se občas sekne už ten (obraz přenášený do monitoru je v pořádku). To samé v Recentralu. Říkám si OK, možná problém s PC, tak jsem si vypůjčil druhý (bohužel jsem ho sehnal až po 14ti denní lhůtě na vrácení, jinak by ta karta šla hned zpět.). Před obdržením náhradního PC jsem samozřejmě zkoušel odpojit všechno z USB, až na myš. Nepomohlo. Po vyzkoušení v druhém PC se karta chovala úplně stejně. U her běžících 30fps to není tak časté, ale u 60fps her to je nekoukatelné.
CPU: R7 1700 @3.7GHz
GPU GTX 1070
RAM: 16GB@2400MHz
Druhý PC podobný výkon, ale CPU od Intelu.
Zapojeno PS4 Pro==PC
Karta samozřejmě zapojena v USB 3.0/3.1 portu. Zkoušené různé barevné profily, pressety apod. Prostě stráveno asi 10+ hodin zbytečným zkoušením a hledáním příčiny. Co jsem se tak díval po netu na Avermedii, tak jsem na stejný problém narazil i u Live Gamer Portable 2 Plus. Takže karta půjde na reklamaci.

Výhody:

Skoro nulová latence
Přenos obrazu bez komprese
Funkční i v OBS

Nevýhody:

Trhání obrazu

BackPa

04.07.2018 16:17:46


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Je to nej

Je to nej věc

Výhody:

Má triple click

Samuel mucha

25.06.2018 15:35:28


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Hezká struna

Kvalita struny je velmi dobrá, průměr je konzistentní, barva se nelíší i mezi cívky, snadně se lepí do modré pásky 3M, pevné a lesklé díly po výtisku.
Jen jedna minorní věc je v tom, že průměr te struny je 1.8 namísto 1.75, ale je stejný mezí cívky z toho základního balíčku se 6 barvámi a jednotlivými cívkámi o 1kg.
Má příjemnou cenu za dobrou kvalitu a sortiment barev.

Výhody:

krásné barvy v sortimentu
příjemná cena
konzistentní průměr
pevný výtištěný díl

Nevýhody:

průměr je odlíšný od 1.75, proto vícebarevný tisk není tak jednoduchý, pokud mícháte se strunámi od jiných výrobců

Konstantin

13.06.2018 10:12:03


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Je to dobrí

Je to dobrí

Výhody:

Je to dobrí

Nevýhody:

Je to dobrí

Dobrí Tomáš

12.06.2018 08:27:50


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Nefunguje

Signál pouští jen z jednoho vstupu, reklamovaný kus to samé, Vzhledem k ceně poštovného už znovu reklamovat nebudu. Zbytečná koupě.

Výhody:

Žádné

Nevýhody:

výrobku nejde dát 0% hodnocení

Mirek

29.05.2018 09:43:57


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (2)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Mobilní telefon

Nejhorší mobil co jsem kdy měla!!!!Už nikdy a co nejdříve posílám zpět a jiný ani další nechci!!!!!Museli jste to vědět,že se seká ,protože byl částečně nabitý!!!!

Výhody:

Kde????

Nevýhody:

Všechno!!!!!

Lucie Lihmová

28.05.2018 12:53:47


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Super

je to opravdu povedený výrobek, mému telefonu lenovo a2010 jen zavází tlačítko na zapnutí, ale když se otočí tak je to v pohodě
aplikace jsou taky dobré takže 4 hvězdičky

Výhody:

všechno co de

Nevýhody:

bez ovladače

Milan Plešívka

26.05.2018 18:10:15


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Trafo

Originální trafo. Původní se mi ukroutilo. Doufám, že toto bude sloužit minimálně tak dlouho jako původní.

Výhody:

Originální produkt.

Nevýhody:

Místo, kde k ukroucení došlo vypadá stejně zranitelně. Uvidíme, jak vydrží.

Nepodepsaný uživatel

23.05.2018 19:11:27


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Spokojenost

Rychlé dodání, spokojenost

Výhody:

Měkký podklad zápěstí
neklouže po podložce
Barevně vyhovuje

Nevýhody:

Mírně se po stranách zvedají boky podložky.

Milan

23.05.2018 17:15:35


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Doporučuji

Adaptéry jsou spolehlivé a stabilní, bez obtíží lze pařit síťové hry (např. World of Tanks), spouštět média (zejména streamy), posílat data do cloudu a zpět.

Výhody:

+ el. zásuvka vám zůstane
+ náhrada za kabely a použití v celém bytě
+ stabilita a spolehlivost (rychlost i ping)
+ nastaví i laik

Nevýhody:

Už existuje další generace tohoto adaptéru s rychlostí 1000 Mbit/s. Pokud spárujete rychlejší verzi s pomalejší, pojede síť dle pomalejší verze.

Pavel Netolický

22.05.2018 18:44:10


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

USB

dobrý

Marcela

22.05.2018 18:42:04


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

kazeta

náplň vydrží opravdu déle

Marcela

22.05.2018 18:41:02


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

kazeta

kazeta s náplní ,vyhovuje

Marcela

22.05.2018 18:39:50


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

výborná cena a kvalita

pro moje potřeby velmi dobrá

Marcela

22.05.2018 18:38:05


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Slušná kamera, ale.

Koupil jsem kameru , měla být IP. Není, nemá webové rozhraní. Pouze P2P. A dodávaný SW. Nevyhovuje potřebám.

Výhody:

Do 5 m kvalitní obraz. Relativně rychlé nastavení v LAN a pak teprve WI-FI.

Nevýhody:

Pouze P2P a dodávaný SW.

DavidM

21.05.2018 11:20:35


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

USB kabel - magnetický

Příjemný napájecí a datový kabel s magnetickou koncovkou.

Výhody:

Kvalitní a rychlé připojení telefonu bez nutnosti zkoumání natočení micro usb konektoru.

Nevýhody:

--

Jirka

21.05.2018 08:17:51


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Perfektní monitory

Skvělé monitory s dnes už ne moc často viděným poměrem stran 16:10.

Výhody:

Perfektní obraz
V balení přiloženy kvalitní kabely

Nevýhody:

Objednal jsem 4, u jedno z nich nefungoval hdmi vstup, připojení přes DVI je funkční.

Nepodepsaný uživatel

20.05.2018 22:02:30


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Kabel telefonní, RJ-11 černý, 10m

spokojenost

Výhody:

funguje

Nevýhody:

žádné

luzaro

20.05.2018 15:34:55


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Nepoužitelný šmejd

Nechápu, jak se tohle může vůbec prodávat, nepoužitelný šmejd, který jsem po několika marných pokusech o použitelný tisk vyhodil. Vyhozené peníze za nic !

Výhody:

žádné

Nevýhody:

Absolutně nepoužitelné, mizerná kvalita, nepomohlo nic, aby tiskárna tiskla použitelné dokumenty

Mirda

19.05.2018 14:22:00


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Tiskárna canon Pixma MG 6850

Cena dobrá,dodání rychlé, obchod výborný

Výhody:

Kvalita

Nevýhody:

nemá zásobník na papír ,drahé náplně ,dvířka na vysouvání vytištěného
papíru jsou z tenkého plastu, což je úlet. Jsem zvědav jak vydrží dlouho.

Kleveta

18.05.2018 20:15:15


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Vše v pořádku

Kabel je funkční, nemám s ním žádné problémy.

Výhody:

Funkčnost, bezproblémovost.

Ondřej

18.05.2018 16:37:34


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Super

Super telefon, pořizoval jsem jako druhý telefon, který používám při práci na stavbách. I přes několik pádů (i s 5m že střechy) funguje bez jediného problému.

Výhody:

Odolnost!!!

Nevýhody:

---

Méďa

18.05.2018 09:03:42


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Super cena

Skvělý G-Sync monitor, 144Hz a na 24" obraz ostrý jako břitva

Výhody:

144Hz
G-Sync
1440p
Držáček na sluchátka ;)

Nevýhody:

Za G-Sync se proti FreeSync připlácí, ale pro majitele nVidií povinnost

Martin

17.05.2018 21:44:07


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Bestie procesor

Asi takhle - 8jader/16vláken, odemčené pro taktování a s dostačujícím chladičem pro menší přetaktování v balení za cenu (v té době) zamčeného Intelovského 4/8?
Co dodat...

Výhody:

8jader/16vláken
odemčený násobič - přetaktování ke 4GHz na všech jádrech s Box chladičem
Bestiální výkon na všechno

Nevýhody:

Intel užene o pár FPS ve hrách víc (ale už jen vážně o pár - jako že třeba o 2 nebo 5 fps)
Už je druhá generace Ryzen :)

Martin

17.05.2018 21:41:55


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Dobrá volba

Zvuková karta AXAGO Použita jako vývod na sluchátka z notebooku po poruše 3.5 Jacka.Funguje perfektně.

Výhody:

Cena
Kvalita

Zdražil

17.05.2018 20:21:45


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Dobrý pomocník na cestách

Jako doplněk k notebooku na pracovní cesty (a třeba i na chalupu) je monitor skvělá volba, dvojnásobná pracovní plocha se hodí. Podpora ve Windows 10 (jinou verzi nebo OS jsem nezkoušel) je funkční, stačí zapojit a používat. Zavazadlo je sice o něoco těžší, ale přínos je nesporný (používám jak na hotelu, tak u zákazníků).

Výhody:

Snadno přenositelný, vejde se do tašky k notebooku.
Připojení pouze přes USB (bez externího napájení) je pohodlné.
Dodávané pouzdro zajišťuje dobrou ochranu.
Podpora režimu orientace na šířku i na výšku.
Vysoké rozlišení.

Nevýhody:

Pouzdro je poměrně těžké.
Lesklý displej je nachylný na otisky.
Jas by mohl být vyšší (ale pro používání v místnosti je dostatečný).
S některými notebooky nefunguje (pravděpodobně nedostatečné napájení USB portu).
Pro někoho může být omezující to, že nejde o dotykový displej.

Jan Šlegr

17.05.2018 19:38:12


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Vyhovuje

Pro vysoký věk pero téměř nevyužívám.

P. Vaněk

17.05.2018 15:59:23


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Pro napájení Arduina

Bezvadné, ze dvou portů utáhne notebook i pár motorků a servo.

Patrik

17.05.2018 15:21:32


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

USB kabel Delock, USB 2.0 Typ A M - micro B M, pravoúhlý

V páru se zahnutým doleva lze kombinovat přístroje s různými zapojeními bez hledání orientace zásuvky.Snadno se drží v prstech

Výhody:

Jednoduchá a přehledná manipulace

Nevýhody:

Trochu tužší kabel

Jiří Kratina

17.05.2018 10:19:57


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

LAN kabel

Funguje bez nejmenších problémů.

Výhody:

Kvvalita.

Nevýhody:

Žádné.

Pazderský

17.05.2018 10:19:28


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

USB kabel Delock USB 2.0 A M - micro B M, lomený vlevo, 1m

naprosto splňuje očekávání.

Výhody:

Rychlé vložení do přístroje bez hledání pravé a levé strany

Nevýhody:

-

Jiří Kratina

17.05.2018 10:16:31


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

DVD-RW mechanika LG GH24NS

dobrá cena a vše šlape jak má, spokojenost

Věrka

17.05.2018 09:20:14


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Kvalitní rozvaděč

Koupil jsem jako domácí rozvaděč, pro mě ideální velikost. Snadná instalace a kvalitní provedení

Lukáš

17.05.2018 08:32:52


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

ok

Vše funguje.

Helena Kalinová

17.05.2018 01:19:38


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

levné ale vyboulené

Pokud si chcete vyměnit rozbité krabičky a zařadit je mezi ostatní originály, určitě je nekupujte, jsou nápadně vyboulené. Pro jiné (?) použití možná dobré.
Koupil jsem v době blahé nevědomosti, že sehnat dobrou rovnou krabičku na úrovni originálu je neuvěřitelný problém.

Výhody:

asi žádná mimo ceny

Nevýhody:

jsou prohnuté, disk v nich nedrží, obal se do nich vejde s odřenýma ušima

Leoš Jedlička

16.05.2018 23:35:25


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

GentleBox219MMCX

Anténa včetně vodotěsného boxu na instalaci základních desek routerů od více výrobců.

Výhody:

Univerzální krabice s kvalitní silnou antenou pro prásmo 5GHz.
Primárně pro Mikrotik, ale lze vložit i Ubiquity a jiné desky. Lze nainstalovat i M433AH, takže antena přijímá 5GHz a vysílá 2,4 wifi. Není to však opakovač, ale plnohodnotný AP převaděč bez ztrát.

Nevýhody:

Neobsahuje routerboard. Při objednávání může dojít k omylu vzhledem k zapojení pigtailu MMCX.

Petr

16.05.2018 22:47:50


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Pro práci nepoužitelný

HUB je složený ze dvou interních hubů (jeden 4port a na něj připojený další 4port), oba běží v režimu Single TT, což ve výsledku znamená, že pokud na něj připojíte dvě USB DVB-T2 karty, tak se budou prát o jeden Transport Translator a bude docházet k problémům v komunikaci. Nedej bože, abyste připojili ještě jednu kartu - to se komunikace úplně rozsype (ověřeno na vlastní kůži, je to úplně nepoužitelné). Jestli tam připojíte sedm klávesnic, tak nevidím problém. Náročnější komunikaci nezvládne, to si pořiďte raději nějaký Multi TT USB HUB.

Výhody:

Hodně portů

Nevýhody:

Zvládá pouze souběžně přenosově nenáročné periferie typu klávesnice a myš

Nepodepsaný uživatel

16.05.2018 21:13:38


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Výborný produkt

Konfigurační rozhraní je perfektní, bravurně zvládá VLAN, umí Management VLAN i asymetrickou VLAN. Výborný pro takové to domácí síťování. Srovnatelný produkt TP-Link TL-SG105E mám také, ale VLAN má jen pro parádu a umí jen minimum (otagovat port).

Výhody:

Snadno se konfiguruje
Funguje

Nevýhody:

Žádné

Nepodepsaný uživatel

16.05.2018 21:09:47


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Rotační odizolovací kleště PremiumCord na koax.kabel

kleště, které neskutečně usnadní práci, do teď jsem používal zalamovací nůž, ale v tomto jsem si našel pomocníka, má celkem 3 břity z toho jeden náhradní, jeden pouze nechá jádro a druhý zařízne vrchní vrstvu a stíněnou izolaci

Výhody:

3 vteřiny na přípravu koax. kabelu

Nevýhody:

nemá, plní skvěle účel

Luděk

16.05.2018 18:41:13


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Narážecí nástroj PremiumCord Krone LSA

skvěli pomocník při vytváření datových zásuvek, s tímhle máte zásuvku hotovou do 2 minut, okamžitě se dostane do ruky

Výhody:

Jednoduché, rovnou zastřihává žilky

Nevýhody:

není pogumovaný, ale to je jen moje osobní přání

Luděk

16.05.2018 18:36:15


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Super sluchátka

Sluchátka mají dlouhou výdrž, cca max. 6. hodin v provozu.
Což je super, jsou poměrně skladná. Zvuk je dostačují na poměr cena/výkon.

Výhody:

Dlouhá výdrž baterie, skladná

Nevýhody:

Nemám nic. Snad je to, že průměr ušnic je malý, tudíž po delší době začnou tlačit na uši. jinak super.

Martin

16.05.2018 15:52:40


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

šikovná věc

snadná instalace

Výhody:

nemusím tahat kabel k počítači

Nevýhody:

zatím nic

Jaroslav

16.05.2018 15:16:01


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

externí box

bez problému

Výhody:

umožnuje využití volných HD

Nevýhody:

nevím

Jaroslav

16.05.2018 15:10:15


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

disk do settopboxu

Pořízeno jako interní disk do settopboxu, zatím bez problémů, tichý, funkční.

Výhody:

Tichý a levný.

Nevýhody:

Zatím jsem žádné nezaznamenal.

Petr

16.05.2018 10:38:31


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

bez problémů

Nejlepší volba pro spojení zařízení s SFP 1G. Jsem zcela spokojen.

Výhody:

Kvalitní značka, výborná cena, bezproblémový provoz.

Martin

16.05.2018 09:31:51


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

bez problémů

Bezproblémový kabel

Výhody:

Dobře udělané konektory

Nevýhody:

Docela dlouhá vyztužená část u konektoru - už se mi dotýká dveří rozvaděče.

Martin

16.05.2018 09:30:14


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Procesor AMD Ryzen 5 1600

Procesor jsem zakoupil společně s deskou Gigabyte AB350-GAMING 3. S procesorem jsem spokojený jak po stránce výkonu a provozních vlastností

Výhody:

slušný výkon
6 jader
taktovatelný
dostatečně výkonný chladič
cena

Nevýhody:

Asi Nic :)

JiříČ

16.05.2018 08:41:04


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)


Pavla Silovská
Obchodní informace

377 993 144

Ing. Michal Trnka
Technická konzultace

377 993 133

info@lan-shop.cz


Dnes přinášíme


62832 zboží od 414 výrobců ve 204 kategoriích. Z toho 38285 druhů zboží skladem*


Proč nakoupit


Proč nakoupit na LAN-SHOP.cz







Nabízíme splátkový prodej, slevy, akce, dodávky po celé ČR
(Osobní odběr Zásilkovna: Beroun, Brno, České Budějovice, Frýdek-Místek, Havířov, Holešov, Hradec Králové, Jihlava, Karlovy Vary, Kladno, Kolín, Kroměříž, Kutná Hora, Liberec, Mladá Boleslav, Most, Náchod, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Písek, Plzeň, Praha, Rakovník, Rudná, Rýmařov, Teplice, Trutnov, Třebíč, Třinec, Uherské Hradiště, Uherský Brod, Ústí nad Labem, Vyškov, Zlín, Znojmo, Žatec, ...).

© LAN-SHOP Počítače od A-Z, Internetový obchod, Plzeň
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.