Nejnovější recenze

Držák do auta Esperanza EMH105 KOALA pro telefon

Dobře drží na skle i telefon je v něm pevně uchycen, spolojenost

Nepodepsaný uživatel

18.11.2019 15:38:34


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

USB adaptér PremiumCord, USB 3.1 C M

Odpovídá specifikaci, spokojenost.

Nepodepsaný uživatel

18.11.2019 15:36:45


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Adaptér ADATA, USB-C - USB-A 3.1, černý

Odpovídá specifikaci, spokojenost.

Nepodepsaný uživatel

18.11.2019 15:36:20


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

USB kabel, USB 3.1 C M - USB 3.0 A M, 1m

Odpovídá specifikaci, spokojenost.

Nepodepsaný uživatel

18.11.2019 15:35:48


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Netgear

bez komentáře

Výhody:

Dobrá cena

Nevýhody:

Při připojčení POE zařízení trvá dlouho než se zařízení rozběhne.
Broadcasty přes switch neprocházejí i když nejsou filtrovány.

Libi

18.11.2019 14:27:06


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Sada tiskových hlav HP černá a tříbarevná GT

Výborná a rychlá reakce i dodání

Výhody:

dodání do zásilkovny

Nevýhody:

nelze objednat samostatně

Alžběta

14.11.2019 21:31:40


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Adaptér

Velká spokjenost.Lan shop doporučuji.

Výhody:

Dobrá komunikace,rychlé dodání.

Nevýhody:

Žádné.

Marcela Barvová

14.11.2019 19:57:24


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

perfektní, jednoduchý

perfektní, jednoduchý

Výhody:

perfektní, jednoduchý

Lukáš

14.11.2019 17:27:29


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Kabel USB

Není co napsat prostě kabel.

Výhody:

Délka 2m, bere to i TV bezproblému.

Nepodepsaný uživatel

14.11.2019 15:34:42


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Pro HDD 3,5 dostačující

Pro HDD 3,5 dostačující.

Výhody:

Jednoduchý obal na přenos HDD.

Nevýhody:

Časté otvírání dlouho nevydrží.

Budovatell

14.11.2019 15:32:52


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Axagon k TV

Zakoupil jsem již druhou a věčná spokojenost.

Výhody:

Rychle klonovaní disku 2,5 i 3,5. Připojeno k TV na pouštění filmů z HDD - vše funguje.

Nevýhody:

Krátký dodávaný kabel USB, ale jak komu bude vyhovovat.

Budovatell

14.11.2019 15:29:34


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

čistý

super čistič

Výhody:

+ čístí dobře optiku, whiteboardy, pcb...
+ množství vystačí na dloouho

Nevýhody:

- je to hořlavina, tak bacha jak to skladujete

jand

14.11.2019 14:46:04


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

vzduch

Nemám srovnání s ostatními výrobky, ale z hadičky jde nejen vzduch, ale i nějaká kapalina, která celkem rychle vyprchá. Nevšiml jsem si, že by zanechala nějakou stopu. Nicméně na papír by toto nebylo moc vhodné.

Výhody:

dostatečný tlak

Nevýhody:

mokro

Jand

14.11.2019 14:38:55


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Inkoustová kazeta HP CN049AE, pro OfficeJet 8100/8600

Vše v pořádku. Rychlé dodání.

Výhody:

Možnost osobního vyzvednutí na pobočce, cena tedy není navýšena o poštovní náklady.

Nepodepsaný uživatel

14.11.2019 08:25:49


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Náhradní molitany Koss

Jediný obchod, který prodával po 2kusech. Originalni molitany se mi rozpadly cca po 2letech.

Výhody:

Zatím drží
Dobrá cena v poměru na kusy

Zdeněk

14.11.2019 07:21:32


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

vzdálený klient

Zařízení používám jako vzdáleného klienta pro připojení jachty k internetu v přístavu. Vyzkoušeno více zařízení - vyhovělo až toto vzhledem k silnému "rušení" komerční wifinou na blízkém kanále. Úroveň signálu rušícího kanálu je +60dB !

Výhody:

špičková citlivost, slušná odolnost proti zarušení
možnost rozsáhlého nastavení routování
kompaktní provedení
cena

Nevýhody:

snad jen upevňovací prvky - standardně počítáno jen s připáskováním na trubku. Hodila by se i možnost přišroubování

Aleš Novák

14.11.2019 06:25:05


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Toshiba L200 2,5"" 2TB SATAIII 5400RPM 128MB BULK

PERFEKTNÍ,TENKÝ ,TICHÝ

Výhody:

SUPER CENA A VELKÁ KAPACITA

Nevýhody:

NEPOZORUJI

ALEXANDRA

14.11.2019 00:49:11


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (1)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Kabel USB

Kabel slouží k plné spokojenosti

Výhody:

Kabel slouží k plné spokojenosti a není drahý

Nevýhody:

nejsou

Míra

13.11.2019 22:01:20


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Celkem dobrá koupě.

Při koupi PC Acer Veriton (pouze kvůli Windows 10) jsem se nakonec rozhodl dát i nový monitor. Chtěl jsem i stejnou značku a hlavně "rozumnou cenu". Vyšlo to.

Výhody:

Parametry za danou cenu velmi dobré, myslím že za tuto cenu ani nelze chtít více. Vše bylo vyřešeno kabely.

Nevýhody:

Relativně malé úhly zření a snad mohl mít i HDMI připojení.

Pavel Molák

13.11.2019 21:53:13


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Příslušenství

100% splňuje očekávání.

Výhody:

Nahradí opotřebený díl.

Nevýhody:

Původní díl se jen tak nepotřebuje, protože přístroj je ze 70% na nic.

Šiva

13.11.2019 21:08:38


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Stupidita dotažená k dokonalosti

Nečekal jsem žádný high tech, ale takový polotovar mi vyrazil dech. Další produkt Evolveo, který mě zklamal.

Výhody:

Umí zamést a vysát prach a pak i vytřít.

Nevýhody:

Pohybuje se naprosto chaoticky . Některá místa přejede mnohokrát, jiná vůbec neuklidí. Tvrdohlavě se snaží přejet práh zavřených dveří, až se někde sekne. Pokud nechci, aby vytřel i koberec, musím mu vystavět bariéry z čehokoli. Za tu dobu už bych vysál a vytřel i sám, a důkladněji.

Šiva

13.11.2019 21:05:47


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Paměťová karta

Jsem spokojená s kapacitou

Výhody:

Jsem spokojená

Nevýhody:

Nemám námitek

Zdeňka Janůfková

13.11.2019 20:42:53


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Fotoaparát

Fotoaparát je na vzhled moc pěkný a hlavně v oranžové barvě. Fotoaparát pěkně fotí, ale vadí mi, že při každém zapnutí se mi objeví poznámka o proniknutí vody. Nevím jak ji mám zrušit. Už jsem vyzkoušela všechno možné.

Výhody:

Fotky jsou pěkné

Nevýhody:

Při každém zapnutí se vyskytuje poznámka o proniknutí vody

Zdeňka Janůfková

13.11.2019 20:40:26


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Nažehlovací fólie

Funguje jak má, používám často, kvalita, prostě 100%

Václav Fiala

13.11.2019 20:07:37


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Super monitor

Skvělý monitor s FreeSync2 za dobrou cenu. Živé barvy, ostrý obraz a díky FreeSyncu hraní bez trhání ve 144Hz.

Výhody:

1440p na 27" je akorát
144Hz s FreeSync2 je vážně znát - hraní bez trhání obrazu
VA panel - lepší barvy než TN, zároven bez duchů

Nevýhody:

při zapnutém HDR je obraz přeostřený, podsvícení které vypaluje oči -> proto nepoužívám

Nepodepsaný uživatel

13.11.2019 20:00:22


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Integral SSD PS 240GB,2,5"", SATA3

Doporučuji Všem kupujícím,kvalitní zboží...….vše je OK"

Výhody:

Kvalitní a přehledné zboží.
Vynikající komunikace s prodejcem,......Doporučuji.

Nevýhody:

Žádné výhrady.OK"

LADA55

13.11.2019 19:40:13


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

trochu zklamání

od značky SpeedLink jsem čekal více

Výhody:

dobře padne do ruky

Nevýhody:

levé tlačítko při dlouhém stisku občas vypadává a označovaný text není přesně vybrán

Lubos

13.11.2019 19:35:36


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Toner

- kvalitní toner
- rychlé dodání
- bezproblémový obchod

Pavlína Kozinová

13.11.2019 18:39:05


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Perfektní

Rychlé doručení

Výhody:

Řeší problém s místem

A.S.

13.11.2019 18:16:39


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Spokojenost

Nastavování funguje dobře, mohu doporučit

Výhody:

Stabilní provedení.

Pavel Kohler

13.11.2019 16:41:23


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

SSD WD Green, 240 GB,

Disk SSD WD Green, 240 GB, 2,5" provozuji bez problému cca 6 měsíců, takže jsem spokojen.

Výhody:

Disk jsem netestovat, takže nemohu objektivně posoudit

Nevýhody:

Zatím žádné

Josef Hendrych

13.11.2019 16:01:22


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Notebook DELL

Velmi dobrý notebook pro profesionální použití

Výhody:

Lehký, výkonný, kovová konstrukce v oblasti pantů, LAN a napajení ze zadní strany, 3 roky zaruka business servis kdekoliv od Dellu, velmi dobrý displej a podání barev, skvělá výdrž baterie 10-14 hodin v závislosti na vytížení.

Nevýhody:

Žádné

Roman

13.11.2019 15:48:14


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Zklamání

Velmi špatná manipulace,
Tužka pro naskenování potřebuje velmi přesné zaměření skenovacího textu.
Záleží i na rychlosti tažení tužky.

Nevýhody:

Za ty peníze nevyhovuje.

Ondřej Gajdošík

13.11.2019 15:39:28


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Kabel HDD

výrobek plně splňuje to. k čemu byl zakoupen

Nepodepsaný uživatel

13.11.2019 15:39:00


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Recenze

Spokojený zákazník :-)

Výhody:

Malý dá se dobře umístit :-)

Nevýhody:

Krátký kabel

Antonín Copek

13.11.2019 15:34:50


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

antivir Bitdefender Security 2019, 5 zařízení na 2 roky

Kvalitní antivir, umísťuje se vždy na prvních místech.

Výhody:

Kvalitně vyhodnocuje vše co k virům patří.

Nevýhody:

Zatím neshledány.

R. Jiroušek

13.11.2019 15:34:25


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Trvanlivé

sada je pro češtinu i slovenštinu

Výhody:

drží i po letech
znaky se nesmývají

Nevýhody:

některé nálepky jsou občas nedostřiženým růžkem připojené k aršíku

Honza

13.11.2019 15:33:02


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Inkoustová náplň Epson T6732, 70ml, pro Epson L800, Azurová

Dobrá cena, Výborná kvalita.

Nevýhody:

0

Jaroslav Tůma

13.11.2019 15:29:16


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Recenze

- pokud potřebujete být jedním zařízením připojeni do více LAN sítí s různými adresami přes LAN kabel najednou, jedná se jednoznačně o nejjednodušší řešení, stačí strčit do volného USB a po krátké instalaci ovladačů se v nabídce síťových připojení objeví další položka, kterou lze již standardně nastavit :-)

Výhody:

- jednoduchost připojení
- USB konektor se při přepravě schová do vybrání na těle adaptéru

Nevýhody:

- otázkou je životnost plochého kabelu mezi USB konektorem a samotným adaptérem, tuhé LAN kabely mají tendenci tento kablík kroutit

Martin

13.11.2019 15:27:53


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Inkoustová náplň Epson T6731, 70ml, pro Epson L800, Černá

Dobrá cena, Výborná kvalita.

Nevýhody:

0

Jaroslav Tůma

13.11.2019 15:27:36


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Rychlá a spolehlivá

Použil jsem ji pro operační systém NAS serveru

Výhody:

Rychlost čtení i zápisu

Honza

13.11.2019 15:27:28


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Inkoustová náplň Epson T6733, 70ml, pro Epson L800, purpurová

Dobrá cena, Výborná kvalita.

Nevýhody:

0

Jaroslav Tůma

13.11.2019 15:26:23


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Inkoustová náplň Epson T6734, 70ml, pro Epson L800, žlutá

Dobrá cena, Výborná kvalita.

Nevýhody:

0

Jaroslav Tůma

13.11.2019 15:25:13


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Inkoustová náplň Epson T6735, 70ml, pro Epson L800, světle modrá

Dobrá cena, Výborná kvalita.

Jaroslav Tůma

13.11.2019 15:23:31


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Inkoustová náplň Epson T6736, 70ml, pro Epson L800, světle červená

Dobrá cena, Výborná kvalita.

Nevýhody:

0

Jaroslav Tůma

13.11.2019 15:22:12


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Kabel PremiumCord HDMI A M - HDMI A M, zlac. kon., verze HDMI 1.3b, 5 m

OK

Nevýhody:

0

Jaroslav Tůma

13.11.2019 15:18:21


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

recenze

funguje...

Výhody:

za tu cenu------

saratoga

13.11.2019 15:15:59


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

recenze

funguje....

Výhody:

cena

saratoga

13.11.2019 15:15:03


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

Kabel PremiumCord HDMI A M - HDMI A M, zlac. kon., verze HDMI 1.4, high speed ethernet, 3 m

Nemá chybu !

Nevýhody:

0

Jaroslav Tůma

13.11.2019 15:13:42


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)

super pomocník

naprostá spokojenost
super věc pro servisní techniky

Výhody:

univerzálnost
skladnost
cena
stripuje různé průřezy
zařezáva do krone pole / konektorů

Nevýhody:

nic

Jarda

13.11.2019 15:10:55


Váš názor:

Kvalitní a užitečná recenze Kvalitní recenze (0)
Špatná recenze Špatná recenze (0)


Pavla Silovská
Obchodní informace

377 993 144

Ing. Michal Trnka
Technická konzultace

377 993 133

info@lan-shop.cz


Dnes přinášíme


59889 zboží od 398 výrobců ve 201 kategoriích. Z toho 35967 druhů zboží skladem*


Proč nakoupit


Proč nakoupit na LAN-SHOP.cz







Nabízíme splátkový prodej, slevy, akce, dodávky po celé ČR
(Osobní odběr Zásilkovna: Beroun, Brno, České Budějovice, Frýdek-Místek, Havířov, Holešov, Hradec Králové, Jihlava, Karlovy Vary, Kladno, Kolín, Kroměříž, Kutná Hora, Liberec, Mladá Boleslav, Most, Náchod, Olomouc, Ostrava, Pardubice, Písek, Plzeň, Praha, Rakovník, Rudná, Rýmařov, Teplice, Trutnov, Třebíč, Třinec, Uherské Hradiště, Uherský Brod, Ústí nad Labem, Vyškov, Zlín, Znojmo, Žatec, ...).

© LAN-SHOP Počítače od A-Z, Internetový obchod, Plzeň
Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.